luuuzna
Mama Alanka
My mamy juz wyniki odebrane
nie sa idealne ,ale niepokojace tez nie sa - slowa pediatry.
troche leukocyty podwyzszone - co swiadczyc moze ze rozwijalo sie jakies zapalenie( byc moze to gardelko albo zapalenie oczka).hemoglobina tez lekko zanizona ale nie ma co sie przejmowac maly nadrobi.
eurespal do poniedzialku dajemy ,oczko jak zaleczone i juz nie ropieje to smarowac tylko na noc i zakraplac.
i kontrola w poniedzialek.
obserwowac ile zjada .
no i skierowanie dostalismy do laryngologa aby sobie dokladnie go ogladnol.
slowa pediatry - nie zaszkodzi jak go zobaczy laryngolog.
ja sobie tlumacze ze jak by bylo cos powaznego to by nie kazali czekac do poniedzialku aby go poogladac.![]()
Martwie sie juz w necie szukalam analizy wynikow dla niemowlat bo ponoc te normy co mam na wyniku to sa dla doroslych a dla niemowlat sie roznia.
Jarek krzyczy ze mam nic nie czytac i ze lekarz chyba by se nie olal jak by mu sie wyniki dziecka nie spodobaly.
moze i ma racje
ale mimo to martwie sie ,bo ja to bym chciala chyba aby mial te wyniki idealne to bym dopiero odetchnela !
No nic ! maly je ,nie placze ,nie jest apatyczny ,spi i sie budzi na karmienia.wali baki bez placzu robi kupe bez wysilku
w nocy wstawal o 1 i o 5 na karmienia a jak byl podejrzany to wstawal mi tylko o 3 ,teraz domaga sie jedzenia i widze kiedy jest glodny.wiec moze Eurespal zadzialal o .
nie pozostaje mi nic innego jak czekac do poniedzialku !
wierze ze idzie ku lepszemu !
Nie martw się będzie dobrze;-)
Mam pytanie budzić małego do karmienia? wczoraj go budziłam i był grzeczny; sam by się nie budził co 3 h nawet (a tak go budzę)