reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
poza kilkoma pindami z noworodkow /zwlaszcza jedna mi dzis zalazla za skore/ to naprawde ludzie sa rewelacyjni !!!

1. na IP pani pozwolila zeby wszystkie papiery wypisal maz a ja sobie moglam zdychac z boczku - potem to tylko podpisalam :)
2. na porodowce trafilam na "moja" polozna :) czego chciec wiecej ??
3. polozne z oddzialu to tak jak by ich wcale ne bylo ... bo i po co zawracac gitare :)
4. babki z noworodkow wiekszosc fajna i pomocna ale troche trzeba sie prosic !!
5. lekarze ?? A KTO TO SA LEKARZE ????? aaa to ta zgraja co przebiegala rano mowiac "dzien dobry. wszystko dobrze??" i wybiegala dalej :) najczesciej niekoniecznie slyszac odpowiedz na swoje pytanie /a to za sprawa sasiadow - maluchow :) /
czyli wiemy czego mozemy sie tam allitka spodziewac ..

masz szczescie ze Agatka taka kochana bo inaczej masz w tyłek za to jak nas wyrolowałas..
Ty i Nessi tak samo.. :p

tymczasem dziewczyny ja idę się pod kołderkę wygrzewać, żeby mnie do reszty choróbsko nie rozłozyło.. :)
spokojnej nocki!
i bez rodzenia ..!

reklama
Cze Dziewczyny !
staram się was podczytywać, choć zaległości kupe...nie mam jakos siły żeby laptopa włączyć... Cała ciąża i stresy teraz chyba wychodzą, bo jestem poprostu padnięta:sorry2: ..a Malutka to po prostu Aniołeczek:tak: nadal tylko śpi i je a po jedzeniu z zainteresowaniem obserwuje świat i zasypia spokojnie...w nocy budzę ją dwa razy na karmienie zgodnie z zaleceniem lekarza...inaczej przespałaby całą noc:tak: więc o tyle dobrze,że mogę spokojnie odpocząć i porobić coś w domu:tak: Musze się jesze tylko nauczyć spać w ciągu dnia ,bo choć jestem zmęczona za nic nie moge usnąć:no:
Karmie bez problemu piersią:tak: Nawał pokarmu zaczął się jakoś normować i piersi też już do karmienia się przyzwyczaiły :tak: :-)
Mamy za sobą również wizytę położnej, która zdziwiona była,że jeszcze nie chodzimy na spacerki...a nam wydawało się ,że jest jeszcze za zimno:tak: a Gabrysia nawet 2tyg jeszcze nie ma :confused: ...w każdym razie wiemy już ,że nie ma co zwlekać i dziecko musi troszke odetchnąc świezym powietrzem :tak:czekamy na słoneczko i lecimy na pierwszy spacerek:tak: a na razie werandujemy ...

Czyli ja tez musze zaczac werandowanie;-)

chcialam tylko powiedziec ze dotarlismy szczesliwie do domu ale jeszcze nie mozemy sobie spokojnie znalezc miejsca !!

jeszcze z dzien i powinnismy wyjsc na prosta :)

no i mamy ciagle problemy pt "jak zlapac cyca bez nerwacji i skutecznie" no i jeszcze nie wiemy czy to co jest to nam starcza czy trzeba powalczyc !

No w koncu jakis znak od ciebie:-)czemu babo wstretna nawet nie dalas znac ze zyjesz:wściekła/y:martwilam sie juz o ciebie:tak:
Fajnie ze jednak jestescie juz w domku:-)co do cyca to trzymam kciuki zeby poszlo z zalapaniem;-)

Do góry