reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
u nas z cycem problem jest z zalapaniem !! ale mysle ze jeszcze kilka podejsc i wyjdziemy na prosta ...

jak mala pozwoli to wam opisze jeszcze moj porod ... znany mi po cesci z opowiadan meza i poloznej !! ja bylam w takim stanie ze czesc faktow mi delikatnie mowiac "umknela"

u nas z cycem problem jest z zalapaniem !! ale mysle ze jeszcze kilka podejsc i wyjdziemy na prosta ...

jak mala pozwoli to wam opisze jeszcze moj porod ... znany mi po cesci z opowiadan meza i poloznej !! ja bylam w takim stanie ze czesc faktow mi delikatnie mowiac "umknela"
oj to czekamy , czekamy :)
fajnie wiedziec ze dobra opieka w rydach jest.. :-D

Mea witaj w domciu!!! czekamy na relacje
Ja wlasnie wrocilam od gina-przeplywy dobre, innych oznak brak wiec czekac, jak nic sie nie wydarzy to 4 stycznia na oddzial:-):-):-) wiec Anoola sprez sie co cie tam 5 stycznia widze!!!!

witam mamuski wieczorowa pora:-)
melduje ze nadal nie jestem rozpakowana...ale teraz to juz czekam na nowy rok:tak:

no zaraz jeszcze Ty mnie zostaw i co ja sama zrobię??
nie lubie Was już,O!
a tak sie deklarowały wszystkie... świntuchy :p
ej kochana ja jeszcze jestem!!!

hmmm ja jeszcze jestem przed porodem a juz mowie, ze nie bylo fajnie a co bedzie po???
ja tam wole na razie nie narzekac i odbierac z ciąży same pozytywy,chociaż czasem na prawdę ciężko...

Anka, ja Cię nie opuszczę:) mój synek chce urodzić się w nowym roku i koniec;) zresztą wcale mu się nie dzwię;) mój mążciągle nam dogadza- raz zrobił faworki, 2dni temu pączki, więc gdzie Filipek będzie miał lepiej jak u mnie w brzuszku :tak:
mój synuś też się nie spieszy:tak:

Cześć Dziewczyny :-)
Melduję się tylko na chwilkę, bo czasu brak na wszystko.
Urodziłam Maciusia 19. grudnia o 13.20, po dwóch niemalże dobach spędzonych z bólami w szpitalu. Sam poród był dość szybki.
Od 21. grudnia jesteśmy w domu i walczymy z karmieniem. Nie jest łatwo. Mam zapalenie jednej piersi i zażywam antybiotyk. Ale Maciuś w końcu zaczyna łapać o co chodzi.

W ogóle nie wiem, które z Was jeszcze czekają na rozpakowanie, a które już po, ale wszystkim życzę powodzenia i dużo zdrowia.
Do napisania pewnie już w nowym roku, więc wszystkiego naj :-)
no to gratulacje:-):-):-)

chcialam tylko powiedziec ze dotarlismy szczesliwie do domu ale jeszcze nie mozemy sobie spokojnie znalezc miejsca !!

jeszcze z dzien i powinnismy wyjsc na prosta :)

no i mamy ciagle problemy pt "jak zlapac cyca bez nerwacji i skutecznie" no i jeszcze nie wiemy czy to co jest to nam starcza czy trzeba powalczyc !
fajnie ze znow jestes z nami:tak:i malenka juz przy Tobie:-):-):-)

czekamy na relacje:tak:

chcialam tylko powiedziec ze dotarlismy szczesliwie do domu ale jeszcze nie mozemy sobie spokojnie znalezc miejsca !!

jeszcze z dzien i powinnismy wyjsc na prosta :)

no i mamy ciagle problemy pt "jak zlapac cyca bez nerwacji i skutecznie" no i jeszcze nie wiemy czy to co jest to nam starcza czy trzeba powalczyc !
no wkoncu mamusiuuuu ,Agatka -zabka slicznaaa a co do zlapania cyca ,poradzi sobie !trzymam kciuki

moje dziecko zaczyna z siebie wydobywac dzwieki !!!!!!!!! dzis pogadal do lampy troche i na macie jak lerzal bylam w szoku !!!!!!!!!!!!!!!!

oj to czekamy , czekamy :)
fajnie wiedziec ze dobra opieka w rydach jest.. :-D

poza kilkoma pindami z noworodkow /zwlaszcza jedna mi dzis zalazla za skore/ to naprawde ludzie sa rewelacyjni !!!

1. na IP pani pozwolila zeby wszystkie papiery wypisal maz a ja sobie moglam zdychac z boczku - potem to tylko podpisalam :)
2. na porodowce trafilam na "moja" polozna :) czego chciec wiecej ??
3. polozne z oddzialu to tak jak by ich wcale ne bylo ... bo i po co zawracac gitare :)
4. babki z noworodkow wiekszosc fajna i pomocna ale troche trzeba sie prosic !!
5. lekarze ?? A KTO TO SA LEKARZE ????? aaa to ta zgraja co przebiegala rano mowiac "dzien dobry. wszystko dobrze??" i wybiegala dalej :) najczesciej niekoniecznie slyszac odpowiedz na swoje pytanie /a to za sprawa sasiadow - maluchow :) /

reklama
Mea witaj w domciu!!! czekamy na relacje
Ja wlasnie wrocilam od gina-przeplywy dobre, innych oznak brak wiec czekac, jak nic sie nie wydarzy to 4 stycznia na oddzial:-):-):-) wiec Anoola sprez sie co cie tam 5 stycznia widze!!!!
haha nie żebym coś mówiła ale 4 stycznia pojde po skierowanie :-D żebym na wtorek była w szpitalu :p o ile nic sie wczesniej nie zdarzy :p wiec się spotkamy :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry