reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ja mam kilka dat zabronionych .
jedna to dzis i jutro bo Michael jest w sadzie.
Potem 14-16 grudzien bo moj syn ma egzaminy w szkole i mama przylatuje 16go. Mama powiedziala ,ze nie ma zamiaru jechac z Michaelem z lotniska bo nie ma jak z nim gadac i sie bedzie glupio czula sam na sam z nim tyle czasu.
No i swieta tez odpadaja . Musze urodzic 11go.

nie ma jak konkretny plan !!

reklama
Ciekawe tylko co maleństwo na ten plan:)))
Jak podzieliłam sobie dzisiaj 41 tygodni przez 4 tyg w mcu to wychodzi że do kobyły mi nie tak daleko.Idę sie położyć dalej bo ledwo nogami ruszam

Oby do poniedziałku

juz poprawilam te terminy :) ja na samym poczatku wyliczylam sobie na 31.12 i bite 8 miesiecy termin sie nie zmienial :)

Dzięki;-) u mnie opóźnił sie ze względu na usg, bo na usg dużo późniejszy termin pokazuje więc gin zdecydował że lepiej późniejszego sie tzrymać;-)

Madziara tak,7 to juz niedługo;-) ale jak człowiek ma juz dosyć to i zaraz mógłby rodzić;-)
tak sie zastanawiałam, że natura chyba specjalnie tak to zrobiła, ze koniec ciąży taki meczący żeby przyszła matka miała juz na tyle dosyć ciężaru i brzucha i z uśmiechem na twarzy na porodówkę jechała;-)

JEZU - zobaczcie w albumie jak ja wygladam. Jakis potwor. Normalnie alien we mnie siedzi. Opada coraz nizej i nadal rosnie i rusza sie !!!!.
Przytylam w tydzien dwa kilo, brzuch urosl ale i opadl jeszcze bardziej.

Dzięki;-) u mnie opóźnił sie ze względu na usg, bo na usg dużo późniejszy termin pokazuje więc gin zdecydował że lepiej późniejszego sie tzrymać;-)

Madziara tak,7 to juz niedługo;-) ale jak człowiek ma juz dosyć to i zaraz mógłby rodzić;-)
tak sie zastanawiałam, że natura chyba specjalnie tak to zrobiła, ze koniec ciąży taki meczący żeby przyszła matka miała juz na tyle dosyć ciężaru i brzucha i z uśmiechem na twarzy na porodówkę jechała;-)
hehe no ja wiem ze sie dluzy,
sama nie moge wysiedziec :)
a wiesz ja sie dzisiaj zaskakujaco dobrze czuje, prawie jak ja sprzed ciazy, lepiej sie oddycha...
i jakis spokoj na mnie splynal :)
nie wiem co to oznacza ale jest fajnie

reklama
z tymi terminami to faktycznie jest loteria i jak już ciąża donoszona to chyba każda kobieta czeka z niecierpliwością na ten Wielki Dzień....:-) a nie znasz dnia ani godziny, hehe ;-) ja mam termin niby na 9.12 ale coś czuję, że to chyba nastąpi trochę później....aczkolwiek bym nie chciała żeby to był 5.12 bo mam zamiar się jeszcze wybrać na Dyplomatorium-konczylam licencjat w tym roku a 10.12 przylatuje moj brat wiec tez zeby lepiej nie ;-)

Do góry