reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Oho, to i mnie sie oberwie bo ja z om mam na 19.12 termin a nie 28;-) Ale na razie nie poprawiaj nic Mea bo ja takie cudacznie dlugie cykle mialam. Zreszta jutro wizyta u gina wiec moze dowiem sie co z tym moim terminem. Matko, mam glosic seminarke za 2 godziny a czuje sie taka padnieta. Jeszcze jak sie zatocze na ta uczelnie i wroce- z buta- to chba zasne w drzwiach do sypialni
A, miałam Wam sie pochwalic- będziemy zyc- dostałam stypendium;-):-)

ale tobie z suwakiem sie zgadza 28 ...

Idę upiększyć moje stópki:) Jaka szkoda, że bez lakieru, ale trudno:p Bo ja muszę być super gotowa w razie wyjazdu na porodówkę w jakiś niewiadomy dzionek:)

No wlasnie mnie tez od wczoraj kusi zeby isc sobie do salonu zrobic stopki. jedyna rzecz , ktora mi od tego wstrzymala to to ,ze musialabym zalozyc klapki a z lekka pizdzi na dworze :). Jeszcze sie ponamyslam i moze jutro rano wyskocze :).

Poza tym tez mam tak - musialam umyc wczoraj wlosy a tak mi sie nie chcialo ale pomyslalam ze jak urodze to mnie dzidizus i moj facet taka brzydka zobacza wiec szybciutko umylam i wymodelowalam. Na 3 dni wystarczy :)

A mnie dzisiaj len trzyma za noge i nie chce puscic.
Mialam takie ambitne plany na dzisiaj i nic z tego.
Nawet nie pojechalam na myjnie zeby umyc auto.
No i oczywiscie zaraz dzien sie konczy a ja zla jestem ze nic nie zrobilam. Moze jakbym dupe ruszyla to bym chociaz urodzila .

dobra madziara - twoje poprawie
georgina a twoje tez mam poprawic ?? musialas mi podac 22 skoro tak jest :)

ja z 2pierwszych usg mam termin na 26 grudnia, z następnych na 31, nie wiem którym terminem mam się sugerować, myślę że te pierwsze usg sądokladniejsze(może się mylę), dlatego w razie co możesz mi też zmienić:) lecędosklepu:)

No wlasnie mnie tez od wczoraj kusi zeby isc sobie do salonu zrobic stopki. jedyna rzecz , ktora mi od tego wstrzymala to to ,ze musialabym zalozyc klapki a z lekka pizdzi na dworze :). Jeszcze sie ponamyslam i moze jutro rano wyskocze :).

Poza tym tez mam tak - musialam umyc wczoraj wlosy a tak mi sie nie chcialo ale pomyslalam ze jak urodze to mnie dzidizus i moj facet taka brzydka zobacza wiec szybciutko umylam i wymodelowalam. Na 3 dni wystarczy :)
No teraz to nie znamy dnia ani godziny, lepiej ładnie wyglądać każdego dnia:-)

reklama

No i mnie kusi:tak:chyba na piatek się zapiszę.

Mea nie bij hehehe bo ja suwaczek zmieniłam:tak: najpierw termin mi na 6 wychodził a teraz na 11 więc tego drugiego terminu sie trzymam;-)

Do góry