madziara-kr
Fanka BB :)
ja tez jak tylko sie oderwe od kompa,spróbuje![]()
okropna zgage mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez jak tylko sie oderwe od kompa,spróbuje![]()
Oho, to i mnie sie oberwie bo ja z om mam na 19.12 termin a nie 28;-) Ale na razie nie poprawiaj nic Mea bo ja takie cudacznie dlugie cykle mialam. Zreszta jutro wizyta u gina wiec moze dowiem sie co z tym moim terminem. Matko, mam glosic seminarke za 2 godziny a czuje sie taka padnieta. Jeszcze jak sie zatocze na ta uczelnie i wroce- z buta- to chba zasne w drzwiach do sypialni
A, miałam Wam sie pochwalic- będziemy zyc- dostałam stypendium;-):-)
Idę upiększyć moje stópkiJaka szkoda, że bez lakieru, ale trudno
Bo ja muszę być super gotowa w razie wyjazdu na porodówkę w jakiś niewiadomy dzionek
![]()
Tak, wiem, podawałam Ci wtedy tak, ale od paru tygodni trzymam się daty z OM bo tak ponoć trzebadobra madziara - twoje poprawie
georgina a twoje tez mam poprawic ?? musialas mi podac 22 skoro tak jest![]()
No może akurat będąhehe na pewno beda patrzec na Twoje stopiny :-)
Hahano i wyszly najwieksze sciemniary na forum grudniowek ;-)
i dziwic sie, ze Emilka i Martynka tak kombinuja ....
dobra madziara - twoje poprawie
georgina a twoje tez mam poprawic ?? musialas mi podac 22 skoro tak jest![]()
No teraz to nie znamy dnia ani godziny, lepiej ładnie wyglądać każdego dnia:-)No wlasnie mnie tez od wczoraj kusi zeby isc sobie do salonu zrobic stopki. jedyna rzecz , ktora mi od tego wstrzymala to to ,ze musialabym zalozyc klapki a z lekka pizdzi na dworze. Jeszcze sie ponamyslam i moze jutro rano wyskocze
.
Poza tym tez mam tak - musialam umyc wczoraj wlosy a tak mi sie nie chcialo ale pomyslalam ze jak urodze to mnie dzidizus i moj facet taka brzydka zobacza wiec szybciutko umylam i wymodelowalam. Na 3 dni wystarczy![]()
No wlasnie mnie tez od wczoraj kusi zeby isc sobie do salonu zrobic stopki. jedyna rzecz , ktora mi od tego wstrzymala to to ,ze musialabym zalozyc klapki a z lekka pizdzi na dworze. Jeszcze sie ponamyslam i moze jutro rano wyskocze
.
Poza tym tez mam tak - musialam umyc wczoraj wlosy a tak mi sie nie chcialo ale pomyslalam ze jak urodze to mnie dzidizus i moj facet taka brzydka zobacza wiec szybciutko umylam i wymodelowalam. Na 3 dni wystarczy![]()