reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

wyciagasz rureczka z noska co trzeba :) zasysajac powietrze :)

Tu piszesz o fridzie jak sie domyslam

Ta woda morska jest w sprayu, wkłądasz końcówke do noska i psikasz:tak: chwile tzreba potrzymać dziecko na leżąco żeby doszła wszędzie w nosku a za chwile bierzesz dziecko pionowo i wszystkie glutki z noska pieknie same wypływają:tak:

A to brzmi kuszaco. Jakos bardziej do mnie przemawia niz frida i gruszka. Tylko z drugiej zstrony czy to mozna stosowac zawsze czy trzeba na zmiane z jakimis mechanicznymi sposobami?

reklama
pamietajcie laseczki zeby wam sie suwaki zgadzaly z datami na liscie bo potem jest zamieszanie jak usiluje wpisac termin planowanego porodu /wg listy/ i tyygodnie ciazy /wg suwakow/

ja maja wyspaceruje w weekend , moze sie podda,
wybieram sie na kiermasz na rynek,
grzanca nie sprobuje ale prazone migdaly bym zjadla
no i maz mnie na goraca czekolade zaprosi o czym jeszcze nie wie ;-)
Też córę w spokojny sposób chcę ''wykopać'' z brzuszka. Wypucowałam dziś masę płytek w łazience (mam dosyć dużą łazienkę), wypucowałam wannę - to tak na wstępie. Jutro moim ambitnym planem jest poskakanie sobie na piłce tej wielkiej (bo będę wiedziała wtedy jak ma się moja szyjka, może też ginka cosik powie kiedy się spodziewać porodu?:p) i zamierzam jutro wszystkie drzwi w domku pomyć. To tak by na św. czyściutko było:-)

Jaka jestem straszna z tym internetem!!! Nalog doslownie! :szok: Ale pocieszam sie ze juz niedlugo pojawi sie skuteczne antidotum w malutkiej postaci :-)

pamietajcie laseczki zeby wam sie suwaki zgadzaly z datami na liscie bo potem jest zamieszanie jak usiluje wpisac termin planowanego porodu /wg listy/ i tyygodnie ciazy /wg suwakow/
mi sie nie zgadza bo zamieszalam poniewaz w chwili uniesienia po usg :) podalam Ci 19/12
a teraz wychodzi ze z usg to sciema i ze 21/12 wg OM trza sie trzymac
przepraszam :zawstydzona/y:
tylko mi nie kasuj za to tego slodkiego prosiaka Emilke co mam dodanego na liscie ;-)

Na Twojej liście przy mnie jest mały poślizg bo z OM mam termin na 24.12 (i tak mam na suwaku) a u Ciebie na liście jestem na 22.12:-p

Idę upiększyć moje stópki:) Jaka szkoda, że bez lakieru, ale trudno:p Bo ja muszę być super gotowa w razie wyjazdu na porodówkę w jakiś niewiadomy dzionek:)

reklama
mi sie nie zgadza bo zamieszalam poniewaz w chwili uniesienia po usg :) podalam Ci 19/12
a teraz wychodzi ze z usg to sciema i ze 21/12 wg OM trza sie trzymac
przepraszam :zawstydzona/y:
tylko mi nie kasuj za to tego slodkiego prosiaka Emilke co mam dodanego na liscie ;-)

Na Twojej liście przy mnie jest mały poślizg bo z OM mam termin na 24.12 (i tak mam na suwaku) a u Ciebie na liście jestem na 22.12:-p

dobra madziara - twoje poprawie
georgina a twoje tez mam poprawic ?? musialas mi podac 22 skoro tak jest :)

Do góry