karnitynka1982
Fanka BB :)
Eeee to na pewno dobra zreszta na taka wyglada a jutro jade po ser do lidlami bardzo smakowała![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eeee to na pewno dobra zreszta na taka wyglada a jutro jade po ser do lidlami bardzo smakowała![]()
doskonale wiem jak jest z tymi dziadkami palącymi...my mieszkamy z męża dziadkiem,z tym że narazie w oddzielnym mieszkaniu,piętro wyżej ale niebawem zamieszkamy razem na jednym piętrze a dziadek kopci jak smok,ja nie chce na starość go ograniczać ani zmieniać,uważam że nic się dziecku nie stanie(wkońcu dziadek będzie miał swój pokoik) a co połozna ma do tego?Mam nadzieję że nie dojdzie do takiej sytuacji że będę musiała się jeszcze sądzić o ten mały domek. I mam nadzieję że mea masz rację w tej kwestii. A wprowadzić się tam nie mogę bo jakby położna zobaczyła warunki i dziadka z papierosami chodzącego po całym domu to wtedy bylby problem. Same wiecie starsi ludzie mają inne wymagania względem czystości itp...
Przyszedl kombinezonik ktory wygralam superowy jest o wiele fajniejszy niz na focie i w srodku taki milusi misio ale jestem zadowolona i za 30 zl a nie 120 w sklepieKurna w realu myslalam ze zaczne krzyczec nie wiem czy ja jakas jestem poddenerwowana ze mnie tak ludzie draznia w tych sklepach czy oni sa jacys dziwni; grrr normalnie szal mnie wzial. Rzucili w koszach jakies rzeczy z krotkim terminem waznosci jak sie baby rzucily to mnie prawie staranowaly nie bylo jak przejsc i sobie tylko wyrywaly i takie zbiorowisko ze szok a pozniej kurna chcialam kupic wedline oczywscie w oddzielnej kolejce ser tez wczesniej w oddzielnej kolejce (dlugiej) no i sie ucieszylam bo nikogo nie bylo przy tych wedlinach ide a mi sie wrypala bezczelnie babka z facetem tacy okolo 40 a ja jestem taka dipa ze sie nic nie odezwalam mysle sobie ze chwilke poczekam bo druga jestem a Ci sobie zazyczyli 3 kg szynki koniecznie w bloku bo nie chcieli pokrojonej a jak juz im dala ten blok to stwierdzili ze jednak pokroic i po 30 deko poporcjowac w oddzielne woreczki a pozniej to to samo tylko ze z baleronem nosz k... 20 minut tam stalam a oprocz baby ktora obslugiwala byly jeszcze tam dwie jedna sobie rozdzielala jednorazowki a druga kroila wedliny a kolejka wielka no szok. Pozniej oczywiscie kolejka numer trzy juz ta glowna i wcisnelam sie do kasy z 10 produktami bo juz nie mialam sily stac to na fochu mnie obsluzyli normalnie chyba musze sie zapisac do jakiejsc szkoly asertywnosci bo jestem dupa taka ze szkoda gadac
![]()
Dzięki KArnitynko :-). Problem w tym, że mnie teraz za bardzo nie ciągnie do słodyczy. No ale z tego co wyczytałam, to Fenoterol może też zakłucać ten cukier, a ja biorę Fenka, więc też nie wiem, czy to nie z tego/. No nic zobaczymy co na to gin.
Ja mam do was takie pytanko:
- Czy kupiłyście już staniki do karmienia? Czym się kierowałyście?
Ja mam taki problem, że nie bardzo wiem, jaki rozmiar sobie zakupić. Chyba zrobię tak, że wybiorę tylko miseczkę większą niż teraz, a obwód zostawię taki sam. Póki co moje piersi praktycznie nie urosły (w sensie nie zmieniły rozmiaru sprzed ciąży) i całą ciążę przechodziłam w "swoich" stanikach, więc myślę, że miseczka więcej chyba wystarczy. Z drugiej strony to te wszystkie staniki do karmienia mają miękkie miseczki, a ja na codzień noszę tylko usztywniane, a wiadomo, że w te miękkie to trzeba mieć co włożyć, żeby je wypełnić. I stąd też się zastanawiam, czy nawet ten sam rozmiar co mam, tylko "miękki" by nie wystarczył????????
ale mam dziś paskudny dzień - chce mi się krzyczeć, wrzeszczeć! teściowa dostała opiernicz bo mi jak zwykle za duże porcje jedzenia nałoży na talerz i później wyrzucam, mały pies się wybrał na spacer sam za bramę, to dostał po tyłku a teściowa kolejny opr że bramy nie zamyka... no masakra, hormony buzują!
Świeże wiesci od Asicy !!
"Jak w najblizszych dniach nie urodze sama, bo skurcze sie pokazaly to w nastepnym tygodniu cesarka. Mimo tabletek cisnienie wysokie a maly jest duzy i donoszony wiec OK"
Ja bym to nazwała K.....stwo!!!!!! Sorry, że tak dobitnie ale to ja jestem matką i to ja decyduję jak będę karmić swoje dziecko
Dlatego wolę mieć na swoje dziecko oko 24h na dobę.
A ja koncepcji na obiadek brakMuszę się zabrać za to bo pewnie zaraz Mój Szanowny wstanie
I musimy zakupy zrobić bo wszystkiego zaczęło nam brakować, nawet głupiej herbaty zwykłej, za to miałam okazję wrócić do herbat żurawina z maliną i owocowej
Muszę też wokół siebie porobić bo włosy każde w inną stronę i brak makijażu. A makijaż u mnie musi być!Delikatny, ale zawsze
![]()
to tak jak jaA ja koncepcji na obiadek brakMuszę się zabrać za to bo pewnie zaraz Mój Szanowny wstanie
I musimy zakupy zrobić bo wszystkiego zaczęło nam brakować, nawet głupiej herbaty zwykłej, za to miałam okazję wrócić do herbat żurawina z maliną i owocowej
Muszę też wokół siebie porobić bo włosy każde w inną stronę i brak makijażu. A makijaż u mnie musi być!Delikatny, ale zawsze
![]()
krzyczale mam dziś paskudny dzień - chce mi się krzyczeć, wrzeszczeć! teściowa dostała opiernicz bo mi jak zwykle za duże porcje jedzenia nałoży na talerz i później wyrzucam, mały pies się wybrał na spacer sam za bramę, to dostał po tyłku a teściowa kolejny opr że bramy nie zamyka... no masakra, hormony buzują!
Ja kupiłam na teraźniejszy rozmiar, bo mi juz nie urosną...a nawet jeśli, to jeszcze się zmieszczą, bo misieczki są dość fajne.
to tak jak ja
chociaż rzęsy
ja dzisiaj robię piersiątka z kurczaka, ser w panierce, frytasy, sos i pekinkę
krzyczjak ma Ci to pomóc
![]()