reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

co do wielkosci brzucha to nie ma zasady ... obie moje siostry w pierwszej ciazy wygladaly jak slonice z trojka sloniatek :) az sie boje ... a w drugiej juz zgrabniutkie brzuszki mialy :D
Pewnie ze nie ma zasady !
Tylko ze ja jak patrze na moja roznice pomiedzy ciazami to niewiem czy mam plakac czy sie smiac ahahhahahah

reklama
ehehehe, śmiejcie się. moja mama ze mną w ciąży miała taki wielki brzuch, że jak szła już w szpitalu pod prysznic (jeszcze ze mną w środku!) to jej gratulowały i pytały co urodziła! (no ale ja się urodziłam maleńka - 2,700kg).
a z Bartkiem, moim bratem, pokazywała mi zdjęcie w 7 miesiącu ciąży, toż to miała taki brzuch jak ja w 3!

NO i zrobiłam sie głodna!!!!!!!! A myslalam ze jakos sie obejdzie bez kolacji ! NIe chce ,mi sie nic robic !!!!!!!!!! No ale zjesc cos musze bo tak nie zasneeeeeeeeeeeeee.

Przy moich piersiach to ludzie właśnie brzuszek na 2 miejscu zauważają co mnie czasem troszeczkę denerwuje:p Wiem, że gdybym była płaska w klacie to brzuszek by się cudnie odznaczał.

ufff, mąż wykombinował i załatwił, że pojedzie na tydzień a nie na miesiąc i wcześniej (5 października)...
a ja się przeprowadzę do rodziców.

oj tam, się przejmujesz... ja już się cieszyłam, kupiłam nawet nowy stanik z miseczką C i co? i dupa, bo za duże!!! w kompleksy wpadnę :laugh2:
i przez mikroskopijny biust to mój brzuch wydaje się taki spory.

reklama
Kurde wrabalam banana ,serek waniliowy i jogurt wypilam !!!!!! Hymmm pewnie starczy na chwile krotka ! Trzeba sie spac polzyc bo zaraz bede zas glodnaaaaaaaaa.

Do góry