reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A teraz żart-wraca mąż z pracy i mówi,że chcą go na podoficerkę wysłać od 21 października do 21 grudnia:szok: na drugi koniec Polski
zrobiło mi się niedobrze z nerwów i chce mi się ryczeć bo dla mnie taka opcja nie wchodzi w grę-nie wyobrażam sobie tego na początku po porodzie

oho, mojego chcą wysłać na miesięczną delegację na drugi koniec Polski... także nie jesteś sama...

reklama
Co serwujecie na kolacje?:p Ja mam strasznego smaka na pizzę. No ale że Mój w pracy do 22 to sama jej nie zjem. Więc sobie zrobię chlebuś z golonką z puszki. Ciekawe czy lubicie:p No i zmykam zaraz na Na wspólnej:) Wreszcie koniec nauki na dziś. Na jutro zostało tylko 25str A4 i w sobotę powtarzanie całości a w niedzielę zaliczenie i tyle.
ja bardzo lubie goloneczke z puchy ! Ostatnio jadlam przez 2 dni tak mi smakowala hahaha , zapodalam sobie weke z goloneczka sałata i pomidorkiem .....niebo w gebie!
Ale dzis jakos nie mam natchnienia zeby jesc kolacje :szok::eek: Ja i brak kolacji ? To chyba normalne nie jest nie ?:eek::eek::eek:

A teraz żart-wraca mąż z pracy i mówi,że chcą go na podoficerkę wysłać od 21 października do 21 grudnia:szok: na drugi koniec Polski
zrobiło mi się niedobrze z nerwów i chce mi się ryczeć bo dla mnie taka opcja nie wchodzi w grę-nie wyobrażam sobie tego na początku po porodzie
NO to chyba rzeczywiscie jakis zart wam robia no :eek::eek::eek:. Kurde wspolczuje !!!!!!!!!! Mam nadzieje ze uda wam sie cos wywalczyc !

oho, mojego chcą wysłać na miesięczną delegację na drugi koniec Polski... także nie jesteś sama...

ale to są dwa miechy:-(
o urlopie w listopadzie mogę zapomnieć bo jak pojedzie 10 osób to ktoś ich będzie musiał zastąpić więc raczej powinnam się liczyć,że będzie częściej w pracy niż w domu
o kant (_)(_) taką robotę rozbić

Usztywniane chyba są szczególnie dla wcześniaków. Ja kupiłam grubszy rożek, ale nie usztywniany kokosem...
Usztywnienie jest po to aby plecy dziecka sie nie wyginały na raczkach u rodzicow.Ja mialam miekie rozki z pierwszym dzieckiem i niestety maly ciagle zjezdzal mi w dol rozka jak go nosilam! Poznije uzywalam tylko jako przykrycie malego.
Usztywnienie jest zdrowsze dla wszytkich dzieci ,nie tylko dla wczesniaczkow !:tak:

Dziewczyny musze Wam wkleic jedno foto !!!!!!!
Pierwsze zdjecie to moj 33 tydzien z Patrykiem( juz w szpitalu) - oblukajcie wielkosc brzucha ,musialam naciagnac pizame co by na foto brzuszek bylo widac !
Drugie foto to terazniejsza ciaza i 29 tydzien !:eek:

Buhahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[URL=http://img245.imageshack.us/i/jaciazazpatrykiemhorz.jpg/] [/URL]

Hehehe, jaka różnica;D Ale przy drugim dziecku zawsze brzuszek jest większy. Ja też mam mały, ale uwielbiam go, że hej:))

Na Cudeńkach dałam rożek i kocyk:)

reklama
Do góry