reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Co serwujecie na kolacje?:p Ja mam strasznego smaka na pizzę. No ale że Mój w pracy do 22 to sama jej nie zjem. Więc sobie zrobię chlebuś z golonką z puszki. Ciekawe czy lubicie:p No i zmykam zaraz na Na wspólnej:) Wreszcie koniec nauki na dziś. Na jutro zostało tylko 25str A4 i w sobotę powtarzanie całości a w niedzielę zaliczenie i tyle.

ja dopiero zjdlam pozny obiad wiec wieczorkiem wtrzachne cos owockow zeby tylko tabletke wziac i na tym koniec z jedzeniem na dzis :)

no dobra moze jeszcze zjem batonika ... :-)

reklama
A teraz żart-wraca mąż z pracy i mówi,że chcą go na podoficerkę wysłać od 21 października do 21 grudnia:szok: na drugi koniec Polski
zrobiło mi się niedobrze z nerwów i chce mi się ryczeć bo dla mnie taka opcja nie wchodzi w grę-nie wyobrażam sobie tego na początku po porodzie

A teraz żart-wraca mąż z pracy i mówi,że chcą go na podoficerkę wysłać od 21 października do 21 grudnia:szok: na drugi koniec Polski
zrobiło mi się niedobrze z nerwów i chce mi się ryczeć bo dla mnie taka opcja nie wchodzi w grę-nie wyobrażam sobie tego na początku po porodzie

a to on nie wie ze ty masz wtedy rodzic ?? przeciez kursy podoficerskie sa organizowane cyklicznie ... niech sie zglosi albo wczesniej albo pozniej !! wystarczy tylko powiedziec ze "zona w tym czasie rodzi!!"

a to on nie wie ze ty masz wtedy rodzic ?? przeciez kursy podoficerskie sa organizowane cyklicznie ... niech sie zglosi albo wczesniej albo pozniej !! wystarczy tylko powiedziec ze "zona w tym czasie rodzi!!"
oni się nie zgłaszają-mają przydziały po określonym czasie pracy
On wie ale dyrektor nie wie-dostanie rozkaz i pozamiatane
mam nadzieję,że dyrektor tego kicia jest jakiś ludzki i pozwoli mu pojechać w innym terminie w przeciwnym wypadku sama się do niego pofatyguję i będę wyła pod jego drzwiami póki nie zmieni decyzji

oni się nie zgłaszają-mają przydziały po określonym czasie pracy
On wie ale dyrektor nie wie-dostanie rozkaz i pozamiatane
mam nadzieję,że dyrektor tego kicia jest jakiś ludzki i pozwoli mu pojechać w innym terminie w przeciwnym wypadku sama się do niego pofatyguję i będę wyła pod jego drzwiami póki nie zmieni decyzji

mowimy o policji tak ?? mysle ze trzeba goscia tylko uswiadomic i powinien bez wiekszego problemu sie zgodzic !!

reklama
o areszcie
pójdę do niego i będę wyć jak trzeba będzie
nie zabiorą mi męża przed porodem i na sam poród
nie ma takiej opcji
Witam w klubie moj jak sie porod chociaz o tydzien opozni to tez musi jechac do pracy. Tylko ze on dla odmiany jest oficerem na tankowcu i jego cala zaloga jest rozsiana po calej Polsce i swiecie i nie mam jak jego zmiennika prosic bo po pierwsze jest z drugiego konca Polski a po drugie stwierdzil ze on wiecej jak 8 tyg na statku nie bedzie i juz :( NO ale ja obstawiam ze urodze tydzien przed terminem hihi

Do góry