reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka, albo sorki - Elus:) hehe to masz ubaw ze swoja pannica:-) A zakladasz Gayutersowi kask i ochraniacze na rower? Bo my narazie tylko kask, ale ja to mam nerwa jak widze ze mloda pocina jak szalona i chyba jeszcze musimy jakies gadzety dokupic, zeby sie panna nie pokiereszowala za bardzo w razie wyadku:/
Ja to w ogole jakas przewrazliwiona sie zrobilam, bo nawet na placu zabaw mi serce do gardla podchodzi:baffled:
A u nas niby 14 stopni, a ma byc 21 i burza (?) ciekawe czy sie sprawdzi ta dziwna prognoza;-)
Kasia, no to mam nadzieje ze tym razem lepsze wyniki beda:tak: I chyba masz racje z tym usg, ale i tak musze do swojego lekarza zadzwonic, bo przy okazji mialam sobie wyniki porobic w szpitalu, a tak to sie mija z celem(moge blizej skoczyc na pobranie krwi)... Zreszta musze go poinformowac o ciazy, bo kto wie jakie mi te wyniki powylaza teraz? W ciazy z Kaya mialam wszystko podwyzszone....

reklama
pryzy kasek jak to mowi Gaj obowiazkowo a poza to zawsze ma dlugie spodnie i tyle :-) na dodatkowych kolkach to az takiego strachu nie mam chociaz przyznaje ze za nia biegamy :tak:

Stefanka, no mi wlasnie o te ochraniacze na lokcie i kolana chodzi na lato jak bedzie na krotki rekaw i spodenki... Zastanawiam sie czy w tym wygodnie mlodej bedzie? Ale chyba sie nie dowiemy dopoki sie ni kupi;-)
A Kaya oczywiscie tez z bocznymi kolami smiga, ale szczerze mowiac raz jak skrecala, to o malo sie nie wywalila, na szczescie R byl obok i ja zlapal, ale wiadomo ze nie zawsze mozna zdazyc....

Witam wszystkich!

Pryzy Wiktor ma tez problem z zapchanymi uszami i nie słyszy dobrze, ale zakrapiam mu uszy "Audio Baby" to jest sól fizjologiczna i woskowina się rozrzedza - jest lepiej, ale to jest długotwałe, bo to raz w tygodniu się zakrapla. A zabieg podobno jest bezbolesny, mój sistrzeniec miał robiony jak był mały i ani nie pisnął, ale szczerze nie wiem na czym to polega. Znając mojego Wiktora to by wrzeszczał od samego wejścia :tak:

wpadłam powiedziec dzien dobry i zmykam do urzedu skarbowego.

paula - jak jula sie czuje????
mam nadzieje ze juz jest lepiej:tak:

I ode mnie dzien dobry!:) zaraz zmykamy mlodej siuski przebadac pod katem bakterii, chociaz juz rzestala narzekac na bol, no ale dla swietego spokoju trzeba sprawdzic:tak: A potem do tego laryngologa....
Przy okazji Magdalenka - dzieki za odowiedz! Mam nadzieje ze faktycznie nie bedzie zbyt nieprzyjemnie, ale mamy dzielna babe, to jakos da rade (chyba:baffled:)
U nas kazali oliwke codziennie zakraplac do ucha i moczyc uszy podczas kapieli (naciagac pod woda, zeby woda naleciala, ale srednio to pomaga); przy czym nie zauwazylam zeby Kaya miala problem ze sluchem -(jedynie ja swedzi czasem i drapie uszy), ale w razie choroby tutaj zawsze zagladaja w uszy, no a jak zapchane, to nic nie widac, wiec utrudniona diagnoza....

Milego dnia dziewczyny!:tak:

hejka

melduje ze zyje tylko moje zycie po pracy sprowadza sie do czynnosci koniecznych i do chodzena wczesniej spac

mowie Wam od jakiegos czasu nie mam sily na nic, dzis wlaczylam komp ale ostatnio to juz nie pamietam kiedy siedzielam. W pracy nie mam czasu, zagldam tylko i czasem przeczytam ale nie mam czasu pisac.

kierowniczka wzela tydzien zwolnienia i mam swoja prace i jej wiec ledwo dycham
do tego jestem chora

nie napisze nic do nikogo bo mam mnostwo postow nieczytanych a ide jux spac.

postaram sie byc na biezaco od nowego tygodnia, moze mi sie uda.

mielgo wieczoru, ja ide do lozka

paaaaaa

jutrzenka tylko nie przespij zlotu...
albo przypadkiem - w natłoku pracy - o nim nie zapomnij:-p

nie no odpoczywaj odpoczywaj...

ja tez dzis padnięta jestem...

wiecie co, moj Paweł dostał zaproszenie od jednej ze swoich dziewczyn...na 6 urodziny:szok:
impreza w kinie połaczona z seansem filmowym...
co myslicie o tym? bo ja jakos mam watpliwosci czy on da rade... bedą same 6 latki i tylko jeden najmlodszy paweł...

moze zawioze go tylko na przyjęcie a juz na seans go nie zostawie...

echh sama nie wiem...hehe

reklama
Cześć dziewczynki.

Muszę zacząć nas pakować ale nie mam na to ochoty. pożarłam się z R i cała radość i wena uciekły :(

Viki ja bym się nie zdecydowała na posłanie na taką imprezkę. Nie dość że same babeczki to jeszcze dwa razy strsze :/ Bajka pewnie będzie taka typowo dla dziewczynek. Mój Tadzi nudziłby się strasznie.

Do góry