reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie :tak:

Buziaki i Tulaki dla 5miesięcznych Kai i Łukaszka !

Viki, dziś wielki dzień w końcu !
No i bardzo dobry nałóg :tak:

Wiktorek tez raczej nie narzeka jak mu grzebie w nosku, ale nie uywam patyczków bo sie boje zeby mu krzywdy nie zrobic, tulko z watki robie wałeczki

Dziś mieliśmy ciezka noc. Młody obudził sie koło północy potem o 3 i juz nie mógł zasnąć :-( a jak zasnął w koncu to K. nas zbudził bo szedł wczesniej do pracy :crazy:

No, ale słońce u nas świeci i jest ślicznie więc nie będzie źle :-):-):-)

reklama
Hej dziewuszki.

U nas piciu z kubeczka niekapka:tak::tak::tak:

Viki zazdroszczę nawyków częstego depilowania to zazdroszczę. Mnie ciągle na to brakuje czasu więc chodzę tlko w długich spodniach i długich spódnicach.

A wczoraj byłam tak okropnie zmęczona, że przysypiałam sobie już na m jak miłość a na na wspólnej odpłynęłam:tak::tak::tak: Na całe szczęście chłopcy ślicznie przespali noc:tak::tak::tak::tak:

Witam. U nas dzis dzien pochmurny wiec chyba nici ze spacerku.

hihi (gdyby wiedział że to pisze :szok:) dwa dni temu poprosiłam K. żeby mi przyniósł smoczek z torby i powiedziałam że jest w którejś kieszonce. K. szuka szuka i woła wściekły że nie ma, ja mu mówię że jest niech dokładnie poszuka. Przyszedł stwierdził że nie ma. Musiałąm sama sobie wziąć- oczywiście zaraz znalazłam

Hihihi, skad ja to znam :-D:-D

Daszka moj synek pije tylko z butelki, narazie nie probowalam dawac z kubeczka. Oby szybko te problemy brzuszkowe u maluszka sie skonczyly.

Viki milego spedzenia czasu z mezem zycze.

Sylwia moj mlody nie znosi czyszczenia noska. Jak mial katar to rozne podchody robilam ale on juz na widok gruszki glowe odwracal a Frida nie na kazdy katarek se nadaje. Jak juz mial bardzo zapchany nosek to wtedy nie bylo wyjscia i R mu trzymal glowe a ja wyciagalam. A i uzywam tez czasem wody morskiej ale nie na codzien tylko jak jest potrzeba.

Anetka dasz rade z tym prawkiem. Wierze w Ciebie :tak:. Mnie maz prawie sila wyslal na prawko bo ise panicznie balam i myslalam ze to nie dla mnie. A mialam fajnego instruktora i tak mnie wyszkolil ze za 1 podejsciem zdalam i teraz mnie z samochodu wygnac nie mozna. Uwielbiam jezdzic.

Grzechotka trzymam kciuki za sprzedaz mieszkania.

Buziole dla Lukaszka i Kayuniu. Sto latek maluszki.

o pewnie wszystkie na spacerku się spacerują amy czekamy dziś na babcie krysię niech sobie pospaceruje bo nie będzie widziała Kuby długi czas

reklama
Do góry