Agnieszka_27
mama grudniowa 07
ale wy produkujecie tych stron wieczorami ja tam wole se swoim Przemem polezec bo tylko wieczorami mamy czas dla siebe, wraca z pracy dopiero po 18 i nawet nie ma jak porozmawiac
nic mi nie mow - my za becikowe wymienilismy wszytkie flaki od komputera a wczoraj przemo przytargal nowa karte graficzna bo ta kupiona w styczniu juz jest stara !!
ja je zakladam tylko jak Madzia jedzie gdzies w foteliku samochodowym
a wogole to moje dziecie jeszcze smacznie spi - az w szoku jestem !! wieczorem znowu wciagnela 180 ml kaszki, w nocy o 5 180 ml mleka i chyba najedzona jest
Kurcze a mój K to całe życie przed komuterem taka jego pasja. Wciąż czyta o nowościach komputerowych i ulepsza to swoje pudło. Czasami myślę że jestem na drugim miejscu. No ale problemów typu kto teraz siedzi przed komputerem nie mamy no bo żona komuterowca powinna mieć tez swoje "pudło". No i też się uzależniłam..biedne dziecię
nic mi nie mow - my za becikowe wymienilismy wszytkie flaki od komputera a wczoraj przemo przytargal nowa karte graficzna bo ta kupiona w styczniu juz jest stara !!
A uzywacie takich miękkich paputków-bucików jak wychodzicie na dwór?
ja je zakladam tylko jak Madzia jedzie gdzies w foteliku samochodowym
a wogole to moje dziecie jeszcze smacznie spi - az w szoku jestem !! wieczorem znowu wciagnela 180 ml kaszki, w nocy o 5 180 ml mleka i chyba najedzona jest