reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ale wy produkujecie tych stron wieczorami :no: ja tam wole se swoim Przemem polezec bo tylko wieczorami mamy czas dla siebe, wraca z pracy dopiero po 18 i nawet nie ma jak porozmawiac

Kurcze a mój K to całe życie przed komuterem taka jego pasja. Wciąż czyta o nowościach komputerowych i ulepsza to swoje pudło. Czasami myślę że jestem na drugim miejscu. No ale problemów typu kto teraz siedzi przed komputerem nie mamy no bo żona komuterowca powinna mieć tez swoje "pudło". No i też się uzależniłam..biedne dziecię :baffled:

nic mi nie mow - my za becikowe wymienilismy wszytkie flaki od komputera :baffled: a wczoraj przemo przytargal nowa karte graficzna bo ta kupiona w styczniu juz jest stara !! :no:

A uzywacie takich miękkich paputków-bucików jak wychodzicie na dwór?

ja je zakladam tylko jak Madzia jedzie gdzies w foteliku samochodowym

a wogole to moje dziecie jeszcze smacznie spi - az w szoku jestem !! wieczorem znowu wciagnela 180 ml kaszki, w nocy o 5 180 ml mleka i chyba najedzona jest :-D

reklama
a wogole to moje dziecie jeszcze smacznie spi - az w szoku jestem !! wieczorem znowu wciagnela 180 ml kaszki, w nocy o 5 180 ml mleka i chyba najedzona jest :-D

Agnieszka to Ty nie spisz jak Twoje dziecie spi?????? Rany, moje pierwsze slowa zawsze z rana to " Marcel, prosze jeszcze troche:-:)-:)-(" Czasami da sie przekonac ale czaesciej ma gdzies to ze mam kiedys to byla strasznym spiochem i lubiala sobie pospac do poludnia:)

Wiecie co ja jestem juz dobra maniaczka:no: Druga nos zkolei snilo mi sie ze klepalam cos na forum:szok::szok:. Dzisiaj to snilo mi sie ze wstawialam cytaty tak jak Ataata mnie uczyla:szok::szok: Niedlugo ta maz mnie na odwyk chyba zawiezie:) My mamy tylko jednego laptopa i jak czasami sie zdarzy ze on musi go zabrac do pracy to ja jestem cala wsciekla. Mowie mu ze moze brac tylko wtedy jak jest ladna pogoda i ja moge z malym isc na spacer:-):-)

hej dziewczynki jak nocka u was??

U nas nie było źle jak zwykle pobutka przed 12 potem przed 3 i o przed 6 , ale gorzej było rano nie wim co mu sie stało jak go chvciałam do piersi dostawić to tak strasznie płakał już jak go na kolanach położyłam to zaczynał płakać wreszcie musiałam mu butelkę dać i zjadł mam nadzieję że tak nagle nie odstawi piersi kurcze juz od rana problemy:baffled:

Co Wy?????? Spicie jeszcze????????? Pewnie wszystkie sie zejda jak ja wyjde:crazy::crazy: Do Marcela babcia przyjezdza a mamusia idzie poprawic sobie paznokcie. I moge sie zalozyc ze jak wroce to bedzie milion postow do nadrobienia:angry:

Grzechotka ja pobudke mialam dzisiaj przez mojego meza!!!! Wariat wstal poscil wode do wanny i zasnal czekajac az sie napelni:wściekła/y::no: Nagle wstal i krzyku narobil. Na szczescie obylo sie bez powodzi ale bylo blisko.

jej Sylwia takiej to dobrze ja też bym musiała sie wybrać na upiększanie ale do fryzjera tylko że do mnie babcia nie przyjdzie bo teraz kolej drugiego wnuka niestety mamy tu tylko jedna babcię

hej..ja to juz wstaje przed 7 bo musze damiana do szkoly na 8 zawieżć., kurcze jeszcze do piatku jest u mnie mama a pozniej zanim valdi przyjedzie bede musiala pawła budzic i zabierac ze sobą by zawiezc damiana. echh i to przez dwa tygodnie tak do bani. tym bardziej ze pablo to lubi pospac do 10:-) wlasnie obudzil sie kilka minut temu ale jeszcze sobie gada w wyrku:tak:

Witamy!!!:-)
O Sylwia, Ty to masz dobrze:tak: Ja tez żadnej babci tu nie mam...najblizsza rodzinka 200 km stąd...

O mnie tez dobiłaś...juz się nie chwal;-)

Mój Krzyniu znowu taki marudny i popłakuje nawet spiąc...

reklama
Do góry