reklama
Ataata
Grudniowa Mama '07
stefanka sama sie zakręciałam bo przeciez ścian sie nie farbuje ee dobra koniec tematu bo sie nie dogadamy
a sylwi już odpisałam
a sylwi już odpisałam
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
Synset 'malowa�'
nie ma sie o co spierac bo to sa synonimy
nie ma sie o co spierac bo to sa synonimy
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Ataata chyba zrozumialam, zobaczymy pozniej jak bede probowac zastosowac te wiedze Dziekuje za wyjasnienie
Daszka ja ubieram adidaski malemu, mail takie papucie ale juz z nich wyrosl a nie wiedze sensu kupowania nastepnych skoro mial te adidaski
Stefanko ja tez wlasnie po dwoch latach 10.000 dostalam. Taki kredyt konsumpcyjny to bez problemu tutaj daja. Nie gniewaj sie juz na mnie, please
Daszka ja ubieram adidaski malemu, mail takie papucie ale juz z nich wyrosl a nie wiedze sensu kupowania nastepnych skoro mial te adidaski
Stefanko ja tez wlasnie po dwoch latach 10.000 dostalam. Taki kredyt konsumpcyjny to bez problemu tutaj daja. Nie gniewaj sie juz na mnie, please
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Sylwia znalazłam Cię na Naszej Klasie ;-)
Tak sobie siedzę na necie i mi się nudzi i już sama nie wiem jaką stronkę jeszcze odwiedzić;-) Może wezmę się za gierki
Tak sobie siedzę na necie i mi się nudzi i już sama nie wiem jaką stronkę jeszcze odwiedzić;-) Może wezmę się za gierki
daszka
mama Jasia
stefanka, sylwia M. - no właśnie kredyt hipoteczny to nie problem już nam dawali (ale ktoś nam podkupił dom... i na razie zrezygnowaliśmy). A z mooim bankiem jakoś nie wyszło - próbowąłam przez internet, ale chyba się w końcu tam przejde i zkimś pogadam. Może u męża coś w banku ruszy... tylko na to wszystko mało czasu...
A strasznie się cykamy bo jeździliśmy tu polskim autem (teraz już nie, bo nam pół roku od wjazdu minęło i na dodatek nie mamy żadnego poświadczenia kiedy to auto tu wjechało, a noiestety jest za stare żeby go zarejestrować). Teraz nas będzie czekać podróż na prom (mam nadzieję że szczęsliwie dojedziemy) a jak wrócimy to już będziemy mieć bilet z promu z datą.... mieliśmy kupować auto jak najszybciej, ale chyba się odwlecze o pół roku...
Dobra idę lulu - dobranoc i do jutra
A strasznie się cykamy bo jeździliśmy tu polskim autem (teraz już nie, bo nam pół roku od wjazdu minęło i na dodatek nie mamy żadnego poświadczenia kiedy to auto tu wjechało, a noiestety jest za stare żeby go zarejestrować). Teraz nas będzie czekać podróż na prom (mam nadzieję że szczęsliwie dojedziemy) a jak wrócimy to już będziemy mieć bilet z promu z datą.... mieliśmy kupować auto jak najszybciej, ale chyba się odwlecze o pół roku...
Dobra idę lulu - dobranoc i do jutra
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Ja zakladam buciki takie lekkie ze skorki bo Kubus dostal takie fajniusie PUMY. Bombowo w nich wyglada taki maly duzy.
A ja robie balejaz po prostu . Ale wlosy wg mnie sie farbuje a sciany maluje.
A ja robie balejaz po prostu . Ale wlosy wg mnie sie farbuje a sciany maluje.
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
sylwia ja sie nie gniewam ) a co do ubierania to staram sie ja ubierac tak jak my jestesmy ubrani i baaardzoo staram sie jej nie przegrzewac bo uwazam ze to gorzej niz by miala troszke chlodniej.
my mamy spiworek wiec na dwor ja ubieram tak jak po domu bo w spiworku cieplutko i nigdy jej nie nakladam czapki. no ale u nas dosc cieply klimat a nie wiem jak u ciebie. moja "tesciowa" jak przyjechala to ciagle mowila ze jak patrzy na Gajunie to jej sie zimno robi bo tak cienko ubrana!!
my mamy spiworek wiec na dwor ja ubieram tak jak po domu bo w spiworku cieplutko i nigdy jej nie nakladam czapki. no ale u nas dosc cieply klimat a nie wiem jak u ciebie. moja "tesciowa" jak przyjechala to ciagle mowila ze jak patrzy na Gajunie to jej sie zimno robi bo tak cienko ubrana!!
reklama