reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kurcze a mój K to całe życie przed komuterem taka jego pasja. Wciąż czyta o nowościach komputerowych i ulepsza to swoje pudło. Czasami myślę że jestem na drugim miejscu. No ale problemów typu kto teraz siedzi przed komputerem nie mamy no bo żona komuterowca powinna mieć tez swoje "pudło". No i też się uzależniłam..biedne dziecię :baffled:

reklama
Jesuu znowu nadrukowałyście!!:crazy:

Ataata A ten pierwszy tez fajny. I Daria poleczke by miala. Moglaby sobie tam blyszczyk i luterko odlozyc:-):-)
hehe sylwia to sie uśmiałam:-D:laugh2::-D nie wpadłam na to:-D

grzechotka nie przekonasz mnie za żadne skarby do trójkołowca:no::-p

Jutrzenko wybacz... u mnie to z powodu braku czasu, nawet jeszcze tego watku nie odrobiłam bo co siadam to rozdarta sie budzi:crazy:ale zaraz zobacze;-)

Ataata ja dopiero teraz zauwazylam ze jest cos takiego jak lista grudniowych mamus. Ale mnie tam nie ma:-:)-:)-:)-(
Wiec bardzo prosze o dopisanie mnie:)

Sylwia/Gdansk, Bradford UK/26lat
sylwia to napisz mi jeszcze na kiedy miałas termin a kiedy urodziłas to Cie dopisze w wolnej chwili:tak:

Ataata to ja jestem tak samo staroświecka jak Ty, bo te wózki trójkołowe w ogóle mi nie leżą a do tego słyszałam że są wywrotne...a poza tym ten pierwszy jest bardzo fajny i nie wiem czy sama takiego młodemu nie sprawię...tylko żeby był z odcieniem zieleni:rofl2: bo ja chora na tym punkcie jestem....wszystko mam zielone, pistacjowe, seledynowe....:-D:-D:-D:-D Wariatka jestem ale cóż:crazy:
Moniś oczywiście jest zielony ito taki śliczny... ja tez jestem wariatka na punkcie zielonego dla Darii bo dla siebie niebieski kocham, ale mała ma wszystko zielone własnie prócz wózka bo czarno srebrny:tak: no i tez sie zastanawiam nad zielonym... w sumie wszystkie kolorki sa super bo pomarańcz i czerwony tez siuuuper,,,, no zobacze... a ten model to Baby Design Walker to sobie zobacz na kolorki;-)

monia a ty sie nie podlizuj ataacie :))
oj stefanko bo Monia mnie Kocha...:laugh2:;-)

a jaki robisz aneczka?? ja nie maluje juz od 1.5 roku i mam juz cale w naturalnym kolorze :)
stefanka włosy sie farbuje... farbuje, farbuje, farbuje a nie maluje:-p

ja ostatnio ubieram malego w misiowy kombunezon z H&M i pod to tylko body i rajtki.
Aneczko no coty???:szok: Moja Daria w tego Miska to już od X czasu sie nie mieści:szok: a chodziła w nim.... w zimie:szok:

uff dobrnełam do konca:sorry2:

Agatko Ty mi tu nie sciemniaj moje pytanie juz zalega watek zamnkiety od 5 dni. Ale masz szczescie ze Cie lubie i Ci wybacze.:-):-)

Stefanka ja sie bardzo licze z Twoim zdaniem odkad doszlysmy do porozumienia w sprawie steryfizacji ;-):-D:-D

no tatuś się zarzeka że Wiktor nie będzie miał dostępu do komputera az pójdzie do szkoły :rofl2:

u mnie dokladnie tak bylo jesli chodzi o damiana:tak: wraz z rozpoczeciem szkoly dostal kompa do siebie do pokoju ale powiem wam szczerze ze narazie nie kręci go to za bardzo. moze raz na dwa tygodnie wlaczy i pogra w jakies gry...a na necie za bardzo mu nie pozwalam grac bo klikając na gre otwiera sie kilka innych stron no i wiecie jak to jest...troche za maly jest jeszcze.

a i wiecie co... u mnie jakis przełom... tak jak pablo robił po 5 /6 kup dziennie dzisiaj nie zrobił wogole:szok::szok::szok: a w nocy pospał od 21 do 3:szok::szok: ni i pozniej do 5.30 i do 8.30 ciekawe jak dzisiaj...

reklama
U nas z kupkami już właściwie spokój, są raz dziennie lub raz na dwa dni ;)
Ale jak już się pojawią to lepiej ze spinaczem na nosie podchodzić ;-):-p
Oliś biedny tak się zmęczył tym wydzieraniem, ze mi dziecko już prawie w wanience poległo, a tak na dobre usnął jak Go ręcznikiem wycierałam i nawet nie obudziło Go ubieranie ;-)

Do góry