kurcze to moze i ja spróbuje...piwka to tez bym sie napila;-);-)Viki ja tez piwko bezalkoholowe pije i maly nie ma po nim problemu ;-)a wieczorami zdarza mi sie tez pol normalnego piwka lyknac
reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
vIKI TROCHĘ JE WYGAZOWAŁAM ALE JUŻ PIŁAW WCZEŚNIEJ I BYŁO OK ,
stefanka
CENTRUM DOWODZENIA NICZYM
ja "na wspolnej" ogladam z bolem bo nie cierpie sochy a ona znowu wrocila...
viki u nas tez nie ma problemu bo my nigdy nie siedzimy osobno i nigdy nie marnujemy czasu w ktorym mozemy byc razem na granie czy internet.
jutrzenko dziekuje ze uwazasz moje zdanie za istotne, jednak jesli chodzi o ww sprawe nie moglam ci pomoc stad brak reakcji z mojej strony, mimo wszystko polecam sie na przyszlosc )
aneczka winko?? no nooo ladnie, dzieci do lozek i balanga sie zaczyna??
monia a ty sie nie podlizuj ataacie )
viki u nas tez nie ma problemu bo my nigdy nie siedzimy osobno i nigdy nie marnujemy czasu w ktorym mozemy byc razem na granie czy internet.
jutrzenko dziekuje ze uwazasz moje zdanie za istotne, jednak jesli chodzi o ww sprawe nie moglam ci pomoc stad brak reakcji z mojej strony, mimo wszystko polecam sie na przyszlosc )
aneczka winko?? no nooo ladnie, dzieci do lozek i balanga sie zaczyna??
monia a ty sie nie podlizuj ataacie )
grzechotka
Piwko Mmmmmmm
A Pozatym Ciepłe Piwo Podgrzane Dobrze Wpływa Na Laktację
A Pozatym Ciepłe Piwo Podgrzane Dobrze Wpływa Na Laktację
grzechotka
Oj Stefanka jakże ma sie nie podlizywać jak tak zawaliłam ostatnio...a poza tym to jest jednak prawda z tymi wózkami
Ojjjjj PIWKO....ale bym się napiła....hmmmm....aleście smaka narobiły...a tu lipa, bo sama dziś jestem;-) a mąż w trasie.
I znów zmykam....bo"39 i pół" leci...i kolacyjke trzeba zjeść....
Kurde...młody się obudził....
Ojjjjj PIWKO....ale bym się napiła....hmmmm....aleście smaka narobiły...a tu lipa, bo sama dziś jestem;-) a mąż w trasie.
I znów zmykam....bo"39 i pół" leci...i kolacyjke trzeba zjeść....
Kurde...młody się obudził....
grzechotka
a ja ide do męża sie poprzytulać :-)
reklama