reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

stefanka ja jakas taka staroświecka chyba, bo te wózki trzykołowe i te kosmiczne to mi sie nie podobają, no ale każdy ma inny gust ;-) choc spacerówka z tego Twojego jest nawet spoko (jeśli to ta o której myśle) choć nie podoba mi sie pozycja malucha na leżąco, bo dupke ma w dołku, a nóżki u góry...

ide na telenowele... ;p

reklama
ataata moja spacerowka ma rozne pozycje a ty owszem staroswiecka jestes :p o juz m jak milos i wszystkie wywialo...

Agnieszka dostałas przesyłke od Nestle?? a wysyłałaś coś do nich?? Bo w tych ulotkach co były w tych kuferkach ze szpitala to tam było do wysłania, czy nic nie wysyłałaś? Bo sie właśnie zastanawiam co robić, czy samo przyjdzie cze trzeba sie upomnieć??

ja wyslalam taki formularz wyciety z ksiazeczki nestlowej

agnieszka ja bylam jeszcze glupsza bo kupilam play station 3!! to byl wiellki blad!!

na to jestem namawiana juz z rok ale jestem twarda !! nie dam sie !! ;-)

Kasia, Agnieszka, Stefanka to widzę że Wy również macie dwójkę "dzieci" w domu jak ja....mój taki sam maniak komputerowy, ale na razie przechodzi etap gry na "Kurniku" w karty, a ja tego nie mogę znieść:wściekła/y:

to juz przerabialam, ale gry wygraly z kurnikiem, za to na kurakach fanatycznie siedzi moj ojciec... ehh ci faceci ...:baffled:

I

Oj widze że wszystkie grudniaki mają jakiś zjechany humor... Moja tak się zachowuje od kilku dni... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: KOSZMAR!!!

a mojej madzi w koncu sie humorek poprawil :-D:-D byla dzis na 2 spacerach i pol dnia sobie spiewala :-) a wieczorem takiej smiechawki dostala ze az Przemo przyszedl od kompa patrzec co sie dzieje bo tak rechotala ! :-)

JA Łeb mnie boli i do tego jeszcze dostałam @. .

a ja mam dzis 32 dzien cyklu i nic ... brzuch mnie od soboty pobolewa...
poprzedni cykl mialam 30 dniowy :no:

Ataata jak dla mnie ten drugi ladniejszy ale troche za ciezki no i drozszy. A ten pierwszy tez fajny. I Daria poleczke by miala. Moglaby sobie tam blyszczyk i luterko odlozyc:-):-)

Stefanka faktycznie tutaj te wozki sa modne. Ale ja tez nie jestem az tak nowoczesna:)

A wczesniej to ja mialam taki, ale byl juz za wielki i mnie strasznie wkurzal

Stefanka mnie nie wywialo bo mi cos dwojka nie dziala i nie moge ogladac.
Za to wkurzam sie na moje dziecko. Przed snem nie chcial jesc, wiec po pol godzinie snu zrobil sie glodny, a jak go nakarmilam to sil nabral:wściekła/y::wściekła/y: i teraz spac nie chce. A najbardzoej wkurza mnie to ze smoczka wypluwa i pakuje paluchy do buzi:angry::angry::angry:

hEJ WRESZCIE MÓJ SMYK ŚPI ZOBACZYMY JAK DŁUGO DZIŚ

ATAATA JA POLECAM CI WÓZKI QUEENY MY MAMY TAKI 3 W JEDNYM TERAZ JUŻ SPACERÓWKA LEŻĄCA I SĄ TAK SKONSTUOWANE CUDO O WSZYSTKIM POMYSLELI ŁATWO SIE SKŁADA I MOŻNA W NIM ZAMONTOWAĆ FOTELIK SAMOCHODOWY NA UPALNE DNI JA JESTEM ZADOWOLONA

Ja jestem i nie ogladam m jak milosc ale na Stefanke i Ataate sie pogniewalam. :dry::dry::crazy::crazy:.

Weroniczka a moze zabki ida??. Trzymaj sie cieplo.

Sylwia fajny wozeczek.

reklama
Do góry