reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

uu baska dobrze to wyglada. a ta sukieneczka to twoja na otwarcie ??
kaska no nie do wiary ?? z drugiej strony to wiesz szybciej bedzie miala to za soba :))
magdalenka yyy a dzis co jesz ??
jutrzenka do ciebie nic bo juz pewnie pijana lezysz :))
paulinko a jakie ciasto robilas ??

reklama
hejo to znowu ja :-):-):-)

normalnie ta pogoda nastraja mnie optymistycznie :tak::tak::tak:

kacha dobra jessi nim sie obejrzysz nie bedzie mogla sie od chlopakow odpedzic :tak::tak::tak:

baska przytulny sklepik bedziemy trzymac kciuki zeby wszystko szlo jak najlepiej:-):-):-)

magdalenka ciesze sie ze u was tez ladna pogoda bo to az lepiej sie zyje, no i zycze wszystkim innym jak najszybciej wloskiej pogody ;-);-);-)

paula a klocek z zakiego niesamowity ja juz nie daje rady go podnosic no i coraz lepiej nam idzie z odpieluchowywaniem, choc nie tak szybko jak tobie:rofl2::rofl2::rofl2: no i po raz kolejny powtarzam fajnie ci ze mozesz sobie tak dogadzac bez zadnych konsekwencji

stefanka u pauli mial byc kopiec kreta no ale nie wiem co w koncu ma

no i co pokaze wam jeszcze fotke z karnawalowej defilady jaka miala miejsce dzis u nas tzn jak wygladal zaki po defiladzie caly w confetti

Załączniki

• P210210_16.16.jpg
    P210210_16.16.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 25
ewedja moze wyszla kopa kreta ?? heheh oj te moje trudno zrozumiale oraz chamskie zarty hehe
a gddzie ty teraz ewelina mieszkasz ?? bo nie wiem czy nie pisalas czy zapomnialam...

witam ;-)
u nas dziś leniwa niedziela była :-)
tylko tyle że chłopaki pojechali do stonki po zakupy,ja siedziałam w domu.
Kuba noc przespał znów bez pampka i na sucho.
Kata-też oglądałam wczoraj ten film-fajny kiedyś już go widziałam.co do kaloszy to fakt w stonce mają fajne...ale ciekawe kiedy będą???
Ewedja-fajnie Zaki wygląda
Kacha-gratki dla Jessi- za pierwszego ząbka.
Baśka-fajnie ten Twój sklepik wygląda.

baska hehe o pare hehe chyba kilkadziesiat heheh
to co ty bedziesz w koncu w tym sklepie miala ??

magda mnie również się bardzo podobał :tak: ach... ta miłość... :-):rofl2: ale nie popłakałam się choć byłam przygotowana :-p
jutrzenka mam dla ciebie dobre wiadomości! dzisiaj widziałam kiełkującą trawę! :szok::-D co prawda na węźle ciepłowniczym koło bloku ale zawsze coś :-) poza tym jakby zarysowywały się pączki na drzewkach :tak:
alex ja ci powiem: zanim zrobisz ranking to przetestuj osobiście te wypieki :rofl2::-p bo wiesz, zdjęcia to z neta mogą pochodzić :-p:-D
ewe ślicznego masz synka :tak:
kacha w takim przypadku cierpliwości życzę bo będzie potrzebna ;-)
baśka gratuluję! super sklep się zapowiada. a zaraz po otwarciu daj znać jak klientela ;-)
kasia pewnie na wiosnę coś rzucą ;-)
o rany dota co ty za smoka hodujesz? zjadł ci rufiego?? :szok::-D kliknęłam... a można parę razy? będę dokarmiać bo jeszcze ciebie zje :-p:rofl2:

my byliśmy u rodziców, rano na spacerku bo słońce świeciło...
szykujemy się do spania...
młoda chyba do drzemek wróciła, wstaje wcześnie rano i muszę ją kłaść bo ok. 13 jest nietomna :sorry:
z powodu braku balonów w domu t. nadmuchał jej dzisiaj lateksowe rękawiczki (podkreślam rękawiczki :-D;-)) chodzi i cycuszki ssie :-D

Kata to moje nowe zwierzatko...hihihi....kazdy moze kliknąć tylko raz dziennie-dziekuje!!!:-)
mi tez sie ten film podobał-juz go widziałam....suuuper był!!!

za 5 minut bedzie mój mąż!!!! hihihhihi....tydzien sie nie widzielismy......:-):-):-)

całuski:-):-):-):-)

reklama
acha, w takim razie będę klikać, dodałam sobie do ulubionych. zobaczymy co się wykluje :-p
leć do męża i tam cichutko i delikatnie się witajcie żeby sąsiadom sufit na głowę nie spadł :rofl2::-);-)

Do góry