reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A co to za nocne rozmowy beze mnie.....?;-)

czesc w ogole....:-)

My wybywamy na caly dzien do Kornwalii. Na obiad tez sie zatrzymamy w jakims miasteczku. Wiec ja dzis raczej we wlasnym rankingu nie podskocze, ale planuje jutro....:tak: Wszystko zalezy czy dostane ser bialy w polskim sklepie....:rofl2:

reklama
witam

te gaduly nocne to pewnie jeszcze spia ;-):-)

ale Wam sie zachciewa tych slodkosci, a moze tak innych slodkosci pozarzywajcie, nie tucza ale tez daja radosc :-D:-D:-D:-D

u mnie golabli sie gotuja na obiad, poprasowalam blee, zrobilam bulke tarta bo juz nie mialam wcale a teraz siedze. Chyba sobie herbatke zrobie.

po obiadku do tesciow a potem do mojej siostry wiec pewnie ok 20 zladujemy dopiero do domku.

milego dnia paniusie ;-)

Hello!...
Ja jestem zeby sie przywitac!:-)
Paula, a ja myslalam, ze Ciebie nie ma, bo wlasnie poswiecasz czas swojej drugiej polowce....
Alex, no to milej wycieczki!!!! :tak:
Jutrzenka, te slodkosci o ktore Ci chodzi, to chyba nawet nie tylko nie dodaja kalorii,ale wrecz spalaja co???:-) No to Tobie zycze milej rodzinnej integracji!:tak:

I ja zmykam conieco porobic!:tak:

hello

u nas dzis polsko bo rosolek na objadek, z wlasnym makaronem nawet chcialo mi sie robic i pomyslec ze w kraju makaronu zyjemy, ale taki zwykly makaron ze sklepu nie nadaje sie do rosolu wiec sama zrobilam swojski jajeczny moze znajde sie w rankingu alex :-D:-D:-D

po za tym pogoda superowa wiec D zabral Zakiego na plac zabaw rano wiec ja moglam sie spelniac w kuchni :tak::tak::tak:

no i troche egoistycznie (jak to chyba jutrzenka mowi) pochwale sie wam pogoda u nas
1 to trzej muszkieterowie ( z tym ze moj sie odwrocil)
2 to juz moj krasnal :)

Załączniki

• jgjhg.jpg
    jgjhg.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 27
  • jkhjkhkjjgj.jpg
    jkhjkhkjjgj.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 31
Hej Laseczki :-)
U nas spadł dzisiaj śnieg, a już tak pięknie było przez kilka dni :sorry:
Poznałam przyczynę rozdarcia mojej panienki, a mianowicie w wieku 3 tygodni mojej dziewczynce wykluwa się prawa dolna jedynka:sorry: Już po porodzie miała białą plamkę na dziąśle i położna wróżyła rychłe ząbki, ale aż tak szybko to ja się ich nie spodziewałam :sorry:Jakże różne są te moje ancymonki, Oliś pierwszych zębów dostał na pierwsze urodziny, a Jessi na 3 tygodnie :szok: Najlepsze jest to, że nie ma żadnych żeli na dziąsła od urodzenia, wszystko jest od 2 miesiąca, podobnie jak paracetamol, pozostaje więc nam cierpliwie znosić rozdartość małolatki;-):-)
Miłej niedzieli Wam życzę Laseczki :-)

Hej.
Wpadłam się tylko przywitać i wkleić w końcu zdjęcia.
Poczytam Was wieczorem chociaż zerknęłam na dzisiejsze wiadomości

Paula - trzymaj się dzielnie, następny weekend nadejdzie szybko, ani się obejrzysz i na pewno D będzie już obok
Alex - udanej wycieczki no i aby ser udało się kupić
Jutrzenka - miłego wypadu
Pryzybela - hello!!
Ewedja - super pogodę macie i Zaki jaki już duży. No i super obiadek - nie ma to jak rosołek
Kacha - normalnie zostałam w szoku. Gratulacje dla Jessi i cierpliwości dla Was.

Przyjemnej niedzieli wszystkim życzę.

Załączniki

• P2194675.jpg
    P2194675.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 36
  • P2194676.jpg
    P2194676.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 35
  • P2194677.jpg
    P2194677.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 33
  • P2194680.jpg
    P2194680.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 33
Dorej Niedzieli,

Mam nadzieje, ze już zdrowsze słabe jednostki są!
U nas lepiej. Na szczęsćie. Jutro ide do pracy, więc lepiej żeby mi całkiem przeszło!

Paula
widzę że umiesz się pocieszyć w tej samotności ;-)
Ewedja u nas też taka piękna pogoda dziś była...heh i co z tego :-(
Baśka fajnie :tak::tak:
Kacha to jak się wyrżnie ten pierwszy ząbek to Jessi może przestanie tek krzyczeć ;-)
Alex jak wojaże?

reklama
Baśka super się sklepik prezentuje :-):tak::tak::tak:

Kacha :szok::szok::szok: wow Jessi szybka dziewczyna z ząbkowaniem :-):-):-)

Magdalenka trzeba sobie jakoś radzić... ;-):rofl2:

Jutrzenka udam że nie wiem o co Ci chodzi z tymi "innymi słodkościami" :cool: :-p:rofl2:

Pryzybela niestety tłumik się urwał w samochodzie i to dość poważnie... więc efektem będzie chyba zakup nowego brumka... :confused2:

Ewedja ale Zaki już kawał chłopca... :tak::-):-):-)

jejuuuu ale się najdałam tym ciastem...:eek: było pyszneeee.... tzn jest bo połowa została...

Do góry