reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej dziewczynki jak malinki
a ja dzis mialam pracowity dzien :)
caly dzien w kuchni ! mam nadzieje ze podskocze w rankingu alexi :))
zrobilam te paczki hiszpanskie czyli gniazdka i musze powiedziec ze jest troche roboty ale naprawde warto !!
no i zrobilam ktolety jajeczne pysznne juz tak dlugo mialam na nie ochote !
pryzy zebys tylko sie pozniej nie musiala leczyc hehe na nalogi hehe

reklama
Jutrzenka niezły zawodnik z Kubusia, Wiktor uwielbia gości ale jak jego pora nadchodzi to juz oczka ma malusieńkie i bez problemu daje się położyć spać :tak:

Pryzy ja prorokuje , ze albo wyzrowieje albo rozłożę się na całego.

Stefanka, no, no imponujace poczynania robisz!;-) Zapodalabys przepis na te kotlety jajeczne, bo cos czuje ze troche cholesterolu by sie przydalo:-D A tak w ogole, to to jakas przystawka czy danie obiadowe moze byc???:-)
Hehe, moze sie nie uzaleznie, bo my to naprawde w takich ilosciach pijamy, ze kon by sie usmial:-D (jeszcze mamy ze dwa piwka w lodowce, co z Kayi urodzin zostaly, a po drodze jeszcze ze 2 impry byly:szok: - ale moze dlatego ze moj ajerkoniak lepiej schodzil:-))
Magdalenka, no to wlasnie u mnie jest tak ze jednedo dnia na bol miesni zdychalam, potem przeszlo za to inne bole byly, a jak przeszly to sie kaszel zaczal... innymi slowy jak nie urok, to sraczka.... Tak to jest z tymi chorobskami...

pryzy ja zrobilam je jako kotleta do mlodych ziemniaczkow i mlodego bobu z maselkiem :))
magdaa a ty jak ?? jesz cos ??

Ooo, to wiosenny obiadek u Ciebie;-)... Na marginesie, to uwielbiam bob, ale taki dojrzalszy, duzy...a jakos zapominam sie za mrozonym rozejrzec, a luskac mi sie nie chce zwlaszcza, ze to raczej takie mlode ziarenka sa....
Ze skorka jecie?hehe Bo ja to tylko taki z wody, slony lubie i zawsze obieram...
Ech... tak sie o bobie rozpisuje, bo w PL sie jadlo tego duuuuzo w sezonie...:-)

Chyba ide mielone zrobic, bo mam juz 2 dni padline w lodowce, tylko amatorow na kotlety nie ma:baffled:

pryzy ja tez obieram i choc nie jest taki jak w polsce to i tak lubie :)) u mnie tez na mielone sie amatorow nie znajdzie!
magdalenka to moze wyslij chlopaka swojego po piwko to ci kupi przy okazji chipsy

Pryzy ja tezobieram, ale najlpeiej boob na wiosnę kupowac.
Stefanka jak już wspominała u nas zmaogło całą rozdzinę więc o chipsach moge zapomniec mam czekolade 90% hehe

Hehe, Magdalenka, no to czekolada sie ciut od chipsow rozni w smaku:-)
Stefanka, to przebiegle by bylo... A Ty J tez po piwo wyslalas i Ci przy okazji lody kupil?:-D:-D:-D W sumie taki uklad moglby zadowolic obie strony i samiec nie czulby sie wykorzystany hehe...

reklama
A co to za obgadywanie Pauli? co??? :-p:-p:-p:-D:-D:-D

Jakoś wczoraj poczytałam ale nie miałam weny na pisanie...

Dziwnie trochę bo weekend a D nie ma... :-( smutnawo...

Idę zrobić ciacho... Dziś kopiec kreta ;-):tak:

Wszystkim życzę miłej niedzieli :-)

Do góry