reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Alex nie dam sobie drugiego miejsca odebrać!!! :no::wściekła/y::-p:-D

Kasia u nas też deszcz leje!!! wyszłam z psem w kaloszach... hihi ale super uczucie... :rofl2::-Djak dziecko się poczułam... :-D:-D:-D i najlepsze jest to że moszna śmiało iść i nie patrzeć pod nogi :-D:-D:-D

Kata sprzęcior przyszedł??? Dawaj fotki :-)

Ja jakoś szczególnie nie oglądam sportu ;-)

Za to przed chwilą skończyłam klientkę, pochłonęłam pączka i jem chipsy cebulowe... :szok::eek::laugh2::laugh2::laugh2: ooo sałatkę jarzynową miałam robić... :sorry: zapomniałam... eee jutro zrobię ;-) bo tak mi się chce...

reklama
Paula- miejsca juz przyznane,,, pozostaja Ci lzy i nadzieja, ze moze w przyszlym roku....:-p;-):-D
Pryzy- Ty mnie tez nie doluj, bo ja tez mam jedno i czas i malo robie niestety....mi sie po prostu nie chce.... wole isc i kupic....:sorry:
a jutrzenka no niby sie jeszcze kapie???:szok: Myslalby kto....:-p:rofl2:;-):-D

Dobry wieczór mile panie:-)

A ja coś wiem czego wy nie wiecie:-p:-p paula jest w ciąży, paula jest w ciąży:-p:-D
Jeszcze moszna jej w głowie:-D stęskniła się za tym swoim chłopem;-):-D

Odtwarzam posta, co sobie skasowalam (latwo mowic, zeby kopiowac, ale one sie zawsze kasuja zanim sie skopiuje:baffled:
Jeee tam ktos jeszcze????
Stefanka lodzika bym sama chetnie zjadla, ale chyba mam zapalenie krtani bo mi glos odebralo...Jedynie R zadowolony, bo sobie moze porzadzic troche:-D
Paula a co Ty masz przerost ambicji kulinarnych?;-)hehe Jakby Alex zlota lyzke za to fundowala, to rozumiem:-D:-D:-D
Jejciu jak ja dawno kaloszy nie mialam na nogach:szok:
Alex, widzisz ja zamiast szydelkowania to od czasu do czasu cos upichce...ale tak naprawde to mi sie marzy zeby moj R mnie kulinarnie kiedys zaskoczyl;-)hehe
A tak poza tym to naprawde bardzo czesto mam lenia, bo ja juz taka jestem, ze mam power do roboty jak sie duzo dzieje, a jak tak sie w rutyne popadnie (w duzej mierze przez ta dluga, upierdliwa zime) to nic mi sie nie chce:baffled:
Sylwia, moze Ty jaki prorok czy co????:-) W sumie, Paula to slodkie, to slone wcina...to moze i cos jest na rzeczy;-)

A Jutrzenka, to sie chyba nie utopila co????:szok:;-)

Tyle tylko że Paula tak wcina Pryzybelko już drugi rok a raczej słoniem nie jest żeby tak długo była w ciąży;-);-);-);-)

Witam sobotnio. My już po śniadaniu i właśnie piję herbatkę. Wczoraj wieczorem zniknęłam nagle bo zapukała sąsiadka i poszłam do niej na ploty. A jak wróciłam po dwuch godzinach to się Małgoś obudziła i spać nie mogłą. Tzn. spała ale się przebudzała co chwilkę z płaczem. Ale powód znany:tak::tak::tak: W buźce na dziąśle ma taką bułe że zaraz jej ząb wyjdzie:tak::tak::tak: i znów będzie bogatsza o jednego zęba:tak::tak::tak::tak:

Pryzybela będziemy a właściwie ja będę te figurki z masy solnej malować farbami akrylowymi więc nie będzie już trzeba lakierować.

Hej lenie;-)

Pryzybelka no właśnie o to chodzi:tak: Pączek, chipsy cebulowe i salatka jarzynowa to dość dziwna kombinacja:szok: Powiedziałabym że ciążowa:-D
Ja mam teraz taki magiczny przycisk na klawiaturze i jak post zniknie to wystarczy klik, wybierz undo i czary mary pościk wraca:tak:
Ale koleżanka mówiła że jak znika to wystarczy wcisnąć ctrl+z i wraca:tak:

U nas dość mroźno ale słoneczko pięknie świeci więć jak tylko mloda wstanie z drzemki to ruszamy na spacer

kochane mamuski

u nas dzis sliczne sloneczko i za chwilke wybywamy na spacerek, przyjedzie tez kolezanka z drugim smerfusiem wiec sie pobawia w parku

jutrzenka chyba w tej wannie usnela :tak::tak::tak:

milej soboty zycze odezwe sie pozniej

Hej Laseczki :-)
Młoda śpi, T. śpi, Oliś szaleje z zabawkami, a ja się nudzę:sorry: Już w miarę chałupkę ogarnęłam, pranie się pierze,czekam aż Rozdarta obudzi się na cyca i śmigamy na dworek, bo w domu oszaleję z nudów:sorry:
Nawet przy kompie nie chce mi się siedzieć, bo kręgosłup daje o sobie znać. Przez te big cyce to się niedługo garba dorobię ;-):-p:-D
Życzę Wam Kochane udanej soboty :-)

dobry dobry

wszystkich zatroskanych moim wczorajszym zniknieciem musze zmarwic - ZYJE !!!!!!!

jak wrocilam to jakos tak mi sie spac chcialo ze zaraz spac poszlam, jescze przed 22

ale dzis chyba jest niskie cisnienie, tak mnie glowa boli od rana ze szok

na dworze paskudnie , jest troche na plusie i sie zrobilo brzydko brudno na ulicach, snieg czarny ochlapany bleeee i do tego bajoro zaczyna sie robic. Mam nadzieje ze powoli to bedzie sie topic bo jak nie to az strach pomyslec

chyba tyle ode mnie, nie mam weny przez ten bol glowy

ide podszykowac obiad

milej soboty, zajrze jeszcze do Was (no chyba ze padne jak wczoraj )

reklama
Dzień dobry!
U Was tez pada z nieba niewiadomoco !?
Pogoda fatalna.
i Nas też rozłożyło w tę pogodę, a już miałam nadzeję, ze uda nam się tej zimy wywinąć wzelkim zarazkom. A jednak i my polegliśmy. Oczywiśćie najbardziej chory mój Duży Chłopczyk, jakże by inaczej ;-) No i jeszcze w końcu przyszła @ i rozlazły tofik ze mnie. Porządki zrobiłam na pół gwizdka i nic nie wdać żebym coś robiłą, wkurzające, bo strasznie się zmęczyłam :rofl2:

No nic pomarudziłam i spadam. Do wieczora Skorikoreczki!

Do góry