reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Alex miło mi że tak o mnie myślisz i tak wysoko jestem na twojej liście ale uwież mi ja żyję ciągle w przekonaniu że nie wiele robię:eek::eek::eek::eek: A co do pichcenia i malowania itp. to ja to poprostu kocham robić. Wiesz jak miałam więcej czasu to kiedy nachodziła mnie chandra to rozkładałam wieczorem sztalugi i przez całą noc malowałam obraz. I wtedy wszystko ze mnie spływało a rano byłam niwewiarygodnie wypoczęta:tak::tak::tak:

Pryzybela zakwas owszem ma nieładny zapach ale po pierwsze trzyma się go w zamkniętym pojemniczku ( najlepiej plastikowym ) i wkłada do lodówki. Jedynie kiedy chce się piec chleb to się go wyjmuje z lodówki na jedną dobę żeby obudzić go:tak::tak::tak::tak:

No i tyle bo dzieciaki chcą już z wanny wyłazić.

No co Ty Weroniczka jak Ty o sobie w taki sposob myslisz, to ja przy Tobie jestem len juz nie powiem jaki......a jutrzenka i dota to juz w ogole......:-p
A na serio- pozazdroscic talentu.....:tak:

Alex, ze niby w ogole takie zdolne:-D tzn. ja i Jutrza:-p

ciekawe jak sama siebie plasujesz?????
moze pierwsze miejsce w nudzeniu sie?:-D:-D:-D

oglądacie skoki??? nooo dziewczyny zakładajcie skąpe stroje kibicek i wiecie.....:-p

weroniczka ale mnie rozbawilas,

ja czekam na justyne bedzie biegala o 22 i moze w koncu bedzie drugi w historii zloty medal olimpijski dla polski:tak::tak::tak:

a i zapomnialam ja tez zawsze cie podziwiam weroniczko ja lubie piec i gotowac ale ty to juz wszechstronna jestes:tak::tak::tak: u mnie o malowaniu nie ma mowy, ale robilam w tym tygodniu te twoje paczki hiszpanskie i poczulam sie jak w Polsce,

a i paula ciebie tez podziwiam ze mozesz sobie tak pojesc takie ciekawe rzeczy, ja bym zjadla takiego paczka i nie wiem ile bym musiala brzuszkow zrobic :-:)-:)-( a co do okien to mam nadzieje ze jej sie umysli wczesniej myc bo ja nie wyrabiam dzis, tak mnie bola rece od tego mycia i polerowania:tak::tak::tak:

a dla wszystkich innych buziaki ogromne

Ostatnia edycja:
A ja dziś miałam olimpiadę w domu:tak::tak::tak::tak::tak: Moje dzieciaki tak się świetnie bawiły w różne zawody sportowe że aż medale podostawały:tak::tak::tak::tak: A ile ja miałam radości patrząc jak Tadeczek próbuje wykonać skok wzwyż a Małgosia w dal:tak::tak::tak::tak::tak::tak: A rzut kulą to się im najbardziej podobał.

A ja dziś miałam olimpiadę w domu:tak::tak::tak::tak::tak: Moje dzieciaki tak się świetnie bawiły w różne zawody sportowe że aż medale podostawały:tak::tak::tak::tak: A ile ja miałam radości patrząc jak Tadeczek próbuje wykonać skok wzwyż a Małgosia w dal:tak::tak::tak::tak::tak::tak: A rzut kulą to się im najbardziej podobał.

slodkie to musialo byc, ja dzis po powrocie z mycia okien gralam z Zakim w pilke bo D musial drzewo przygotowac na kominek normalnie zgon bylam ale jak mus to mus

cześć wpadłam sie przywitac
mam nos jak burak czerwony i cały obtarty :zawstydzona/y:
już mam dość tego okropnego kataru.
może któraś chce -to podeślę z miłą chęcią

dziękuję dziewczyny za wszystkie rady :tak:;-)

biorę to oscilococcinum,jakiś syrop dla kobiet w ciąży *spam*,i do tego domowe mikstury-moja teściowa czarownica dostała taki przepis na miksturę czosnkową-czosnek,cytryna,miód to sie jakoś przeciera odstawia na ileś godzin potem trzeba trzymać w lodówce i pić 2 razy dziennie po łyżce stołowej rozpuszczonej w wodzie...
ohyda....ale jak ma pomóc....

u nas strasznie leje deszcz!!!! :szok::szok::szok:-wszędzie pełno wody-na asfalcie to rzeka płynie...:eek::confused2:-chyba trzeba będzie sobie jakieś kaloszki poszukać.

poczytałam Was trochę-

Jutrzenko-brawo dla Kuby
Kacha-dzięki za radę
Baśka-czekamy na fotki
Paula-no właśnie dzwoniłam...najlepiej jakbym tylko domowe sposoby stosowała,tak mi powiedział.
Weroniczko-jak tam Twoje bułeczki???
Dota-fajnie masz-korzystaj :tak::-)-a Ty masz już skąpy strój kibica???
Aga-trzymam kciuki za M żeby szybko coś znalazł.

to co porabiacie???

reklama
Ja odpoczywam:tak::tak::tak::tak: Młode śpią, R ogląda skoki a ja pilnuję naszych produktów z masy solnej bo się suszą w piekarniku:tak::tak::tak::tak: A jutro jadę na cały dzień do rodziców. Ale w ogóle mi się to nie podoba bo jakoś tak źle się czuję cały dzień po za domem:eek::eek::eek::eek::eek:

Do góry