reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam.
Paula ty wredoto jedna. Ale ja i tak sobie p Wielkim Poście odbiję. A zresztą nie lubię nutelli więc i tak bym nie zjadła.

No i tyle bo idę nastawić ciasto na bułeczki na parze, obudzić zakwas na chlebek i zmykam po Stsaia do przedszkola. Ale dziś już nie chce mi się tak jak wczoraj bo nie ma takiego pięknego słoneczka:no::no::no:

reklama
dzien doberek laseczki:-):-):-)

jestem na chwilke...hihi;-)

rodzice pojechali do Sopotu,dzwonili,ze wrócą wieczorkiem-Gołabeczki jedne....Mufinek zasnął,piesio też....achh jaka ciszaaa;-)

Kurcze mało piszecie,pewnie cieszycie sie z wiosny??? ciepło się zrobiło...czyżby to był koniec pieknej zimy:-p

A wiecie jak fajnie z rodziacami...Mały jak sie do nich przylepił to ich pilnuje od rana do wieczora i wszystko tylko dziadzia i baba....a ja sobie biegam po miescie i bzdurki kupuje...Mama gotuje obiadki,tata wychodzi z psem...taki mam tygodniowy relaksik od wszystkiego;-)

to tak egoistycznie było...jak to Siostra pisze;-)
ale bardzo cieplutko Was pozdrawiam i przy okazji zycze udanego łikendu:tak:spacerków,wycieczek...rodzinnych spotkan:tak::-)

Dota korzystaj, korzystaj :tak::-):-):-)

I niestety podobno to nie koniec zimy... Słyszałam że ma trochę mrozić do końca marca... :eek::szok: Czyli chyba 3 kwietnia z koszyczkami pójdziemy w kurtkach :-D:rofl2:
Mam nadzieję że prognozy się nie sprawdzą... ;-):-)

dotka- widać ze fajnie się bawisz jak są rodzice, korzystaj korzystaj:tak::tak:
weroniczka- ja to się tak zastanawiam jak ty masz jeszcze siłę i ochotę przy trójce dzieci robić takie wymyślne przysmaki:sorry: naprawdę cię podziwiam. Ja jak wracam do domu to nie mam już ochoty na nic:no: może jak będę miała więcej dzieci to się zmieni;-):-D
paula- jak tam najadłaś się już?

a ja zrobiłam zakupy za ostatnie 50 zł i mam nadzieje że po niedzieli będzie wypłata bo będzie kicha:-(
M. znów bez pracy bo tamta przestała się opłacać:-( dziasiaj się zarejestrował i nie ma nawet prawa do zasiłku:-(ech może na wiosnę szybciej coś znajdzie:sorry:

edit- o paula właśnie o tobie myslałam i o to jesteś

Czesc :-)
No wlasnie jesli chodzi o pogode, to mama mi tez mowila, ze jeszcze do konca marca ma zima trzymac. :sorry: A ja lece 20 marce do Polski i troszke mialam nadzieje na ladna wiosne.... hmmm.... zobaczymy :cool:
U nas nie lepiej, dzis padal grad. Oliwier sie przestraszyl biedaczek....:sorry:

A w nocy cos mu sie snilo niedobrego bo zerwal sie jak oparzony z lozeczka i strasznie plakal. Wzielam go na rece, a on mi pokazuje ze mamy isc z pokoju.... wiec nie wiem co to za jakies strachy byly....:sorry: Na szczescie na rekach mi odplynal w ciagu 10 minut. Boszszsze jaki on juz jest ciezki!:-D

Dota- korzystaj ile sie da....:tak:
Aga- a Ty chcesz zmieniac prace, tak? A jak tam w ogole jest z robota?
Weroniczka- zgadzam sie z dziewczynami- podziwiam kobito.....:tak: Caly czas cos pichcisz, albo dom dekorujesz, czyt. pojemniczki na przyprawy, biurka, krzeselka......:tak: Pelen szacun!:tak::tak:
Paula- Ty na drugim miejscu sie plasujesz.....:-p:-D Jestes tuz tuz.....:-p:-D;-)

Hello!
Dobrze ze pisac moge,bo glos mi odjelo, to bysmy nie pogadaly;-).... Na szczescie samopoczucie lepsze, no i weekend :tak: - no i kujpa sniegu za oknem (znowu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)
Moze mnie w lipcu kolezanka z ogolniaka odwiedzi - fajnie nie? Sporo lat sie nie widzialysmy:-)

A tak po za tym...
Jutrzenka, no faktycznie w tym roku zima Was nie rozpieszcza:baffled: To juz zalamki mozna dostac jakiejs.... I jakby tu pocieszyc?... Ale do wiosny juz coraz blizez i dni coraz dluzsze... jakos trzeba dac rade:tak:
Ewedja, to Ty powinnas extra kase dostac za konserwacje zabytkow;-)
Paula, no bo wiesz u nas sa okna przesuwane, aluminiowe i tak sa skonstruowane, ze nie da sie ich poprzesuwac, zeby bez wyciagania z ram wszystkie umyc - masakra jakas:baffled:
A to francuskie z biedrony to jeszcze polecam z budyniem i polowka brzoskwini z puszki:-D No i naprawde trzebaby byc zdesperowanym, zeby samemu to ciasto zagniatac hehe:-p
Weroniczka, ja tez sie tak nosze z zamiarem zrobienia zakwasu... Faktycznie lepsze pieczywo wychodzi? I nie smierdzi ten zakwas???:baffled: W koncu to ponoc jakby zepsuta maka;-) Gdzie to najlepiej przechowywac???
Basia, no to czekam na zdjecia:tak: Na pewno masz duzo roboty, ale przynajmniej cos sie dzieje:tak:
Dota, Dota.... co by tu do Ciebie.... ale zaraza jestes:-p Chcesz zebysmy Ci zazdroscily co????:-D No i zazdroszcze, nie powiem... tez bym chciala swoich u siebie miec chociaz na troche:tak: Korzystajcie ile wlezie!:-) Kurcze, na pewno Krzysio bedzie potem bardzo tesknil za dziadkami....
Alex, to niemozliwe zeby sie w domu nudzic!, Zawsze mozna dla relaksu cos posprzatac, ugotowac, zrobic zakupy:-p
Kurcze Aga... jak Wy sobie rade dajecie?? W PL straszna drozyzna...tam 3 przecietne pensje to malo:szok:
A co tam u Magdalenki???

Ok ide conieco porobic, bo moze goscie jacys poranni do nas zajrza, a ja jeszcze nieubrana i bez sniadanka:baffled:

Milego weekendu!

ciao kochane kobietki
juz jestem koniec z myciem okien, ciekawe kiedy sobie Pani przypomni zeby znowu pomyc mam nadzieje ze nie za nastepne 3 lata
jestem zrabana dzis jak nie wiem ale pocieszam sie ze jak jutro bedzie ladna pogoda to posmaceruje z syneczkiem :tak::tak::tak: tak sie za mna stesknil ze nie odstepuje mnie teraz na krok

poczytam pozniej coscie poskrobaly, teraz musze cos wszamac bo umieram z glodu
milego popoludnia

Aga jadłam hehe a teraz znów jem...:-D:-D:-D tym razem kanapki z chlebka razowego z serem pomidorowym... mam jeszcze w planach pączka z bitą śmietaną...:-D:-D:-D

Ewedja to mówisz że masz spkój na następne 3 lata? :-D Jeju tak sobie myślę jak można 3 lata okien nie myć... :szok::-D:rofl2:

Pryzy dobry pomysł z tym budyniem i brzoskwiniami :-);-)

Alex to jakiś ranking kur domowych prowadzisz? :-D:-D:-D

Paula- tak jakby....:-D Ale teraz zla wiadomosc- musisz zrzec sie drugiego miejsca...Zapomnialam o naszej pryzybelce, ktora robi fantastyczne rzeczy.....:tak: Ale trzecie miejsce jest Twoje i nie ma co plakac, nie jest zle, w koncu medalowe.....:-p:-D:-D;-)

reklama
Do góry