reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
paula21 a ja mojej anielki nie kąpie codziennie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak jest spiaca i jecząca to w ruch idą chusteczki nawilżone krem i pizamka :blink: zreszta ma suchą skórę a woda u nas jest okropna :dry: a jak w ciagu dnia sie obleje np po szyi mlekiem czy zupka wyląduje koło ucha to też chusteczki i jakos zyjemy :-) zadnych krostek potowek odparzeń itd itp ;-);-)

eh mała zasypiala sama wieczorem od urodzenia do końca 5tego miesiąca a potem sie rozchorowała i od tamtej pory ani razu sama nei zasneła tylko w kolysce po 20 min trzeba nią telepać :dry: no i dziś połozyłam sie z nią na moim lóżku, przez 45 min mnie za wlosy ciągnęła, pluła, piszczała, śmiała się itd i wkońcu zasnęła :-) wyszlam z pokoju a ta w krzyk :confused: i drze sie na cały dom więc jazda i do kolyski :dry: 3 min i śpi a tyle sie namęczyłam zeby sama zasnęła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

gdzieś tam wcześniej wyczytałam że jedne dzieciaki raczkują, inne siedzą itd a moja Nelka raczkować nie zamierza (ja tez nie raczkowałam ;-) ) za to siedzi pewnie sama łapie zabawki w obydwie rączki a jeszcze tydz temu jak pijak na boki albo na paszczę do przodu leciała :-D:-D

grzmi u nas bedzie burza a moj administraor mi neta wyłacza zawsze jak leje :dry:
ide nynu papa ;-);-)

wlasnie diana ja tez gdzies czytalam ze niektore dzieci wczesniej raczkuja niz siedza i odwrotnie a moja Gaja juz sie wlasnie rwie do raczkowania a siadanie to tak nie za pewnie.
kasia :((
monia okropneeeeee wiemm ale to prawda

Diana moja nie siedzi. :zawstydzona/y: Tzn czasem jej się udaje chwilkę samej usiedzieć ale zaraz właśnie na buzię lub na boki leci.:-D

Kasia śliczny chłopczyk... Jeju jaki swiat jest niesprawiedliwy... :-:)-:)-:)no::no::no: A lekarze to normalnie poj...ni. Jak można czekać z wadą serduszka u niemowlaka tyle czasu. Normalnie rozprawiłambym się z nimi. Aż się poryczałam jak obejrzałam zdjęcia Oskara... nawet nie potrafię i nie chcę sobie wyobrażać co czują rodzice... :-:)-:)-:)-:)-(
[*]
[*]
[*] śpij spokojnie Aniołku...

czesc ;-)

gdzie wszystkie polazłyście? ;-)

w "twoim dziecku" wyczytałam że 67 % dzieci które nie raczkują ma dyslekcje :confused:

www.bobovita.com.pl -- zbierasz 5 zakrętek ze słoiczków drukujesz kupon z tej str i mozna wygrac kamery itp i 50 tys zł :DD

hehheh ja już czuję to wygraną heheh mam ze 20 nakrętek ale chyba nie zdążę ich wysłać bo w łodzi zostały a tyle sie nazbirałam :-D

diankus ja nie raczkowałam i dyslekcji nie mam

Ostatnia edycja:
dzien dobry ale puchy!!!!!!!!!
nocka super mała przespała cała noc i wstała o 5 ,pobawiła sie godz i dalej spac i do tej pory spi:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
KASIU :( :( niesprawiedliwe te zycie
[*]
[*]
[*] spij w spokoju mały Aniołku
to co czuja teraz rodzice Oskarka to jest nie do pomyslenia , a lekarze po....ance jeszcze dłuzej mogli czekac ,nie moge taki duzy chłopczyk i ....:( smutno mi:(
STEFANKA ty to masz tematy:dry::dry::confused::confused:
VIKI jak tam Damiano?????? tak sie cieszysz ze juz o nas zapomniałas????
PAULA gratuluje zdolnej córy wiem jak to swietnie wyglada bo jak juz pisałam ten Gabrys juz tez raczkuje super ja tez tak chcem!!!!!!:tak::tak:
GRZECHOTKA gratulacje udanych chrzcin i kochanych rodziców;-);-) no i zabków tez gratuluje:tak::tak::tak:
która dzis wpada na kawke do mnie??????
a zapomniała bym moje okna miały dzis kapiel o 5 rano i pranie juz sie dawno pierze hehe jeszcze odkurze i pozmywam podłogi i mam wolna sobote hihihihihihihi
ach jaka ja sprytna jestem:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:blink:

reklama
WITAM!!!
U nas nocka też ok.:tak::tak:
DIANKUS ja nawet nie wysyłam bo nigdy nic w życiu nie wygrałam:tak::-D
GRZECHOTKA to super że ci chrzciny fajnie wypaliły i kochanyk rodziców:tak::tak:a i gratki dla męża za kwiaty pewnie rodzice zadowoleni???
PAULA zdolną masz córę tylko gratulować:tak::tak:
ELCIA to ty szybka jesteś z tym sprzątanie normalnie rewelacja też bym chciała mieć taką wene:tak::-)
MIŁEGO DNIA!!!!

Do góry