reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Weroniczka!! wszystkiego najlepszego i oczywiscie dziewczynki :))
Aniu dla Ciebie tez zyczenia duzoo szczescia i radosci w zyciu!! i coreczki tez ci zycze hheh
a co tu dzis tak cicho??
hop hoopp jest tam jakas grudniowka??

reklama
No ja jestem już...
Moje dziecię słodko śpi więc mam chwilę na bb :-)

No muszę wam powiedzieć że moja córka zaczęła dziś dochodzić do tego jak skoordynować ruchy rączek i nóżek podczas raczkowania :-):-):-):tak::tak::tak:
Więc zaczyna mi pięknie zasuwać na czworaka. :tak::tak::tak::-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Co się z tym wiąże? Pochodzi do mebli opiera się łapkami o niską półkę (wygląda to tak że klęka na kolankach) i próbuje sięgnąć to co na niej jest, czyli książki. :eek::szok: Skubana...

ELCIA!!! OBIAD??? O 17.30??? :szok:

U mnie było 13.
Dziś ziemniaczki, kotlet z piersi kurczaka i młoda kapustka z koperkiem. Mniammm...:-D:-D:-D

Hehe Paula u nas jeszcze lepiej - obiad przed 19. K. kończy pracę o 18. Takie życie.:sorry:

Weroniczka
udanej inprezy !!!

My już wróciliśmy od mojej mamy, Wiktorius padł nam w wózeczku, przenieśliśmy go do łóżeczka i znów brudasek poszedł spać :sorry2:;-)
mycie..."nowoczesna bzdura i tyle" :rofl2:

Madzia to raczej kolacja:-D:-D:-D tylko po prostu na gorąco.

Kasia mi kiedyś powiedziała że brudne dziecko to szczęśliwe dziecko...;-):-p:-p:-pto było jak mi Jula bez kąpieli padła.
Stefanka nie czytaj tego!!! :-D:-D:-D

No właśnie gdzie Kasia??? Pewnie balowała z Prezesem całą noc i teraz śpią...
Viki, Damiano już wrócił???

A wiecie, zapomniałam wam powiedzieć. W poniedziałek w zeszłym tygodniu Julka
mi w wannie usnęła:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D taka była zmęczona...:-D:-D:-D:-D

heheh paula wczoraj kuba zasnął przy obiedzie w leżaczku otwierał jeszcze przez sen buzię i jadł zupkę:-D

a u nas tez obiad zazwyczaj o 18 sama jeść nie lubię a R dopiero z pracy wraca o tej porze
misiek już śpi znowu przy butli usnął :-D hehhe przynajmniej nie ma wojny z zasypianiem ale po tych crzcinach trichę mu sie poprzestawiało przesunął sobie drzemki z 11 na 10 i potem o 15 16 a tak spał od 11;30 do prawie 14

hehehe paula pewnie bys zmienila zdanie gdybys widziala to co ja dzisiaj w szkole :) daszka miala racje!! paula od dzis zmieniam haslo: brudne dziecko to dziecko szczesliwe bo ma wszy i nigdy nie jest samotne :) blee blee okropne okropne
kasia uwazaj na Oliska i sprawdzaj mu glowe.
ja bym raczej poszla za: "czeste mycie skraca zycie" magdalenka :)

Dziewczynki nie śpię, ale jak ma się trzech chłopów na karku to ciężko się do kompa dorwać. Na zmianę siedzą brat z T., a jak komp jest wolny to Oliś postanawia dać mi rozrywkę;-) Na szczęście teraz znowu usnął w macie :-)

Ogromne brawa dla Julci, no to teraz Paula będziesz miała rozrywkę ;-):-p

Aneczka, Weroniczka wszystkiego najlepszego :-)

Kurcze porobiłam troszkę fotek Młodemu, ale znowu nie mam weny do wrzucania. Niech tą pogodę szlag trafi, znowu leje :-(

EDIT: Stefcia narazie jest przerwa w żłobku, więc nie ma potrzeby sprawdzania głowy Oliśkowi;-)Dopiero od sierpnia znowu się zacznie.

Ostatnia edycja:
:szok::szok::szok: Stefcia ja nie o takim brudzie mówię :no::no::no: A Ty tu z wszami od razu, bllleeeee... :-D:-D:-D

Ja osobiście nienawidzę jak mała mi tak uśnie (a zdarzyło się chyba 2 czy 3 razy) bo zdarza jej się jeszcze ulać, jest gorąco, sama pije herbatkę z butli więc się zalewa i szyjka słodka-klejąca, wcina klejące chrupki kukurydziane itd... :tak:Więc jestem za codzienną kąpielą. Nie wiem jak można takiego malucha myć co dwa,trzy dni.:eek::shocked2: A zdarzają się takie przypadki mamusiek w dzisiejszych czasach... :eek::eek::eek:

O Kasia już za nią nie wyrabiam taki pędziuch. A to raczkowanie takie słodkie jest... No super, mówię wam... :-D

Zmykam sobie poleniuchować. Nie mam weny do pisania. Dzisiaj grono aniołków powiększył kolejny chłopczyk z ZD, był tylko dwa miesiące starszy od Olisia. Lekarze za długo czekali z operacją serca, a jak ją w końcu wykonali to się okazało, że u Oskarka jest już nadciśnienie płucne. Walczył ponad dwa miesiące, ale serduszko w końcu nie wytrzymało. Diagnoza lekarzy: niewydolność krążeniowa. A kto kazał tak długo czekać?? Nóż mi się w kieszeni otwiera jak słyszę o takich nieudolnościach w polskiej służbie zdrowia.
A taki był kochany chłopczyk i lekarze znowu wszystko spierd...lili
Bobasy - Agnes85 - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów

reklama
Dobry wieczór !!!

Dla naszych kochanych Solenizantek
Viki, Weroniczka, Aneczka
Rozsądku w życiu, umiaru w piciu.
Dobrego zdrowia, pieniędzy mrowia.
Ciągłej radości, szczęścia w miłości.
Wspaniałej pracy, wysokiej płacy.
Pomysłów wielu, dojścia do celu.
Rekordów bicia i 100 lat życia.
No i najważniejsze ... pociechy z Waszych Dzieciaczków :-)

Odnośnie obiadów ... hehe :-D:-D:-D to ja dopiero mam dziwnie (i wygodnie:-p), bo prawdziwe obiady gotuję tylko w weekendy, a w tygodniu nie chce mi się dla siebie samej gotować :tak:.

Paula super że Jula już Ci raczkuje, zdolna dziewczynka !!!:-)
Grzechotka w takim tempie Kubuś za miesiąc będzie miał pełne uzębienie :-D. A te błyszczące jedyneczki na dole są po prostu obłędne ... a u nas cisza z zębami ... nadal :szok:
Kasia to dopiero masz urwanie głowy z trzema chłopami :eek:. A Oliś to ma Ci chłopak niezłe siły skoro tak mało snu potrzebuje ;-)
Stefanka a coś Ty dziś dzieciom głowy przeglądała??? :baffled:
Weroniczka udanej imprezki :)
Viki pewnie Damian strasznie się stęsknił, co ?:tak:

I tyle pamiętam ....

Edit:
Kasia kurcze ale to smutne :(

Ostatnia edycja:
Do góry