reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry
u nas nocka beznadziejna ,mała sie obudziła o 24 i wyspana gotowa była do zabawy
a jak odchodziłam od łóżeczka to ryk i tak se myslałam ze popłacze i zasnie a tu T szanowny tatus sie odezwał czemu ja jestem taka ze nie reaguje ze ona płacze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:osz ty se mysle
wiec mu oswiadczyłam ze ja nie zabraniam mu wstac do niej jak taki jest madry no i po minucie wstał a ona w taki ryk ze szok wział ja na rece i jeszcze gorzej az musiałam wkroczyc do akcji zasneła z nami w łózku i potem ja odłozyłam
a szanowny tatus zdziwiony ze sie do niego nie odzywam wiec mu mówie ze z morda to se moze do mamusi swojej skakac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dupek jeden
nie bede juz wam smecic

reklama
Normalnie chyba mnie szlag trafi dzisiaj:-( Od kilku dni młody ciągle się drze jak nie śpi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ciągły ryk. Nic mu nie pasuje. Już nie wiem co mam robić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Aneczko! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Życzę Ci dużo zdrówka, spełnienia marzeń i pociechy z chłopców.

Weroniczka Tobie na imieniny życzę przede wszystkim szczęśliwego i łatwego rozwiązania. Nich się spełnią Twoje marzenia z tym związane. Wszystkiego naj!!!

ania, weronika wszystkiego najlepszego kochane mamusie;-)

a my po szczepieniu, bylo troszke płaczu bo paweł był juz zmeczony, spiący i juz marudził, poza tym podobno szczepionka wzw jest dość bolesna..no ale przezylismy i nastepne szczepienie w styczniu:tak:

a ja odliczam godzinki bo o 19 wraca damian!!!:-):-Dwiecie jak sie za nim stesknilam...prawie 3 tygodnie go nie widzialam...

no my się wybralismy na spacer i nas deszcz złapał na szczęście m autki ale jak tylko weszłam to się na dobre rozpadało cos się ta pogoda nam popsuła:eek:

Weroniczka wszystkiego naj i córeczki oczywiście :-D
Aneczka serdeczne życzenia:-D

wiecie co coś ostatnio czytałam właśnie o goraczce 7 miesiąca że dzieci właśnie takie marude sie robia i płaczliwe bo Kuba tez maruda jest ostatnio moja mama się smieje ze to przez ten chrzest wcześniej to musiał się zachowywac żeby tego złego ducha zwalczać a teraz to jak już go ne ma to może poszaleć heheh:-D
,musiałam właśnie z nim walkę stoczyc o spanie bo płacze marudzi oczy trze ale za nic spać nie pójdzie wreszcie trochę siłą ale wygrałam śpi:-D

Viki to będziesz teraz miała dodatkowe przytulanki z Damianem pewnie też się stęsknił za mamusia:-D

Magda na żałondek to mięta dobra ja tez po troszku na rodziców licze bo jak tu jestem to my oszczędzamy bo babcia zakupy robi więc i dla Kuby wszystko kupuje no my dzisiaj kilka deserków tylko kupiliśmy ale zaraz się pieluchy skońcż ato dziadek do sklepu pojedzie:-D

mój mąż mnie zaskoczył wysyła moim rodzicom kujrierem kwiaty za 150 zł za to że nam chrzciny dla Kuby zrobili mieliśmy si,ę podzielic kosztami i uzbieraliśmy na te chrzciny ale nie wzieli od nas nawet złotówki kochani rodzice:-D

Dzięki dziewczynki za życzenia:tak::tak::tak: Jesteście kochane.

JA od rana sprzątam i piekę bo goście zaraz przychodzą:tak::tak: a do tego jeszcze urzeram się z Tadkiem marudą

WERONICZKO ANECZKA ja wam tez zycze duzo zdrówka i wszystkiego naj naj

haha a Paula szpieguje hehe
u nas pogoda do bani mała po godzinnej walce usneła oczywiscie z moja pomoca malutka
co robicie na obiad??????

reklama
Paula no niestety T dopiero wraca z pracy a samej mi sie nie chciało i nie lubie
a u mnie weny brak i na obiad pizza :-):-)
T własnie wiezie mniam mniam:tak::tak::tak:;-);-);-)

Do góry