reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no już dobrze chodzi mi net

wiec dopisze żę Kuba był bardzo grzeczny w kościele bo spał prawie całą mszę:-Dale sam chrzest to tragedia nie porzez Kube ale księdza był tak beznadziejny :eek:jakby to z łachy robił bez emocji burczał cos pod nosem i co chwila nas upominał że nie słyszy jak mówimy :eek:
z nami była jeszcze chrzczona dziewczynka jasmina ksiądz sie tak popatrzył heheheh i mówi chrzcze cie jasminie a widzi przeciez że w sukience dziewczynka:-D

tutaj niestey leje cały dzień więc nawet na spacer dziś się nie wybraliśmy ale mały juz taki martudny był poszedł już spać taki zmęczony

reklama
Brawa dla Kubutka, że był dzielny w czasie chrztu:-)
A ja już drżę na myśl o dzisiejszej nocy. Oliś zasnął w macie i śpi już od 4 godzin, aż się boję co mnie czeka. Nie ma szans, żeby Go obudzić, bo będzie wtedy totalna lipa ;-) Także muszę sobie chyba kilka kawek łyknąć cobym mogła z moim dzieckiem po nocach siedzieć;-)

Kasia a gdzie zdjęcia Olinka na macie??? :-):-):-)

Grzechotka no ładnie. Trzy tygodnie Cię nie będzie??? Ale sama z Kubuniem tam jesteś??? Ale zaglądaj do nas. Cieszę się że chrzciny się udały i Kubunio był grzeczny... :tak:;-)Dzielny kolo!
Jasmina powiadasz? Ale wydziwione imię... :-D

Mam kilka fotek, ale muszę je z aparatu zrzucić, a dzisiaj mi się nie chce jak mam być szczera;-) Odpoczywam po ostatnich kilku dniach i przed tą nocą ;-):-p Oliś dalej śpi i nic Go nie rusza.

hehhe a ja się musze pochwalić że Kuba prowadzi hurtownię zebów i ma już 5 teraz wyszła górna prawa jedynka tak więc sa już jedynki dolne dwójki górne i jedynka górna idzie jak szalony z tymi zębami i co najśmieszniejsze ida mu chyba trójki lub 4 dolne :-D:-D

kasia a czemu czekasz aż sie obudZi?

pula ja jestem u rodziców tutaj R pojechał do domu bo do pracy musi chodzić (ktos musi heheh:-D)

Witajcie Zapracowane, Zatroskane i Te Rozleniwione, Zmulone a wszystkie Kochane Mamuśki !

Ja dzisiaj w 100% się dopisuje do tych drugich...a dziś sądny dzień prasowania u mnie.
Męża z domu wypuściłam i tak patrzę na tę górę..wielką górę...stos ogromny...rzeczy do prasowania. Która to tak lubiła prasować...niech no tu mi się zaraz melduje !!

VIKI Wszystkiego Najlepszego z Okazji Imienin!!

Gratulacje dla Kubusia z okazji Chrzcin!

Madzia ja lubię prasować ale jak mnie najdzie wena!!! :-D:-D:-D A dziś takowa chyba jest, ale prasowania nie ma bo pralka już półtora tygodnia zepsuta. :eek::eek::eek:
W czwartek będzie pan majster do naprawy.:sorry2: Bo tylko jeden w mieście taki spec jest, a lodówki naprawia teraz w pierwszej kolejności, bo upał, ale znalazł czas dla nas.
Tzn dla mojej trzy letniej praleczki, której łożysko się rozsypało... :sorry2::sorry2::dry::dry:

Mój maruda zasnął normalnie nie wierzę bo go tatuś usypiał a ja właśnie skączyłam prasować i wolne mam:tak::tak:
GRZECHOTKA po tylko pogratulować że ząbki tak ładnie się pokazują :tak::tak:
i za nie długo będzie miał wszystkie;-):-)

Paula to dlaczego ja Cie jeszcze tutaj nie widzę ???????????????????????

Pospiesz się, bo skończy mi się herbatka i będę musiała się sama za to zabrać..a Ty chyba nie chcesz mojego nieszczęścia..ja pamiętam jak mi tu na forum miłośc wyznawałaś....czas na dowody tej miłości !!!!!!! :cool2:

:-):-):-)

reklama
Kochana Madziuniu! helikopter miałaś po mnie wysłać... :sorry2:;-):-p
Czekam już przed blokiem prawie a tu nic........... :-D:-D:-D
No i ja też herbatki bym się napiła... hehe.. :-D

Do góry