reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Viki wszystkiego najlepszego z okazji imienin :-)

A co do Oliśka to chyba rzeczywiście jest nocnym markiem, ale dlaczego też porannym słowikiem?? Zasnął wczoraj (a właściwie to już dziś) dobrze po 24, a pobudka i krzyki już o 5 rano. Postawił wszystkich na nogi i śpi dalej.

reklama
Viki wszystkiego naj kochana.

Witam.
U nas noc jak zwylke cała przespana:tak::tak::tak:. Dziś jedziemy z mężem na duże zakupy bo jutro mi się zwalaja goście imieninowi. Co prawda nie chciałam tego bo nie chciałam do dnia imienin nic o nich wspominać aby sprawdzić czy mąż po raz pierwszy w życiu będzie o nich pamiętał:sorry::sorry::sorry::sorry: ale siostra z rodziną w czwartek jedzie na wakacje i muszę je jutro zorganizować:confused::confused::confused::confused:

czesc

dziękuje dziewczyny za zyczenia:tak:
Pablo wlasnie zasypia w lózeczku, a mnie wciąż glowa boli...nic mi sie nie chce, ale ciesze sie bo juz jutro wraca z mazur Damianek, kurcze ale sie za nim stęskniłam!!!!! no i w sobote znow wyjeżdża na obóz...ale na 10 dni..zleci szybko tym bardziej ze ja jade na śląsk:tak:

VIKI WSZYSTKIEGO NAJLPSZEGO KOCHANA
U NAS nocka ok i rano pobutka o 8
głowa cos mnie pobolewa chyba walne se kawke
ma któras ochote??????? to zapraszam

U nas taka pogoda, że nawet nie chce się tyłka z domu ruszyć. Dzień przed operacją Młodego zaczęły się deszcze i tak jest do tej pory. Przynajmniej rana Mu się szybko zagoiła ;-) Brata i T. pogoda jednak nie zraziła i już ruszyli na miasto;-) Młody zafascynowany matą właśnie w niej śpi, poszalał trochę na przemian marudząc i śmiejąc się. A ja sobie piję kawkę z Sylwią z listopadówek :-p

reklama
hej laseczki
witam was z warmii :-D
my jesteśmy juz po chrzcinach party chrzcinowe trwało 3 dni :-Dale fajnie było mieliśmy imprezke w plenerze prawie bo w takim gospodarstwie agroturystycznym na wsi pogoda dopisała tylko pokropiło a tak przez cały czas cieplutko było
mały normalnie spać przez dwa dni nie chciał bo tyle atrakcji miał prezenty fajne dostał i dzieci dużo konie tez były pieski więc był taki zaciekawiony że nie miał czasu spać
teraz jestem u rodziców i zostane tu 2 lub 3 tyg zobaczymy ile wytrzymam:-D strasznie wolno tutaj mi net chodzi musze informatyka sprowadzic żeby cos poradził więc jak juz b ędzie dobrze to wrzucę kilka fotek jak je juz dostane bo moim aparatem to żadnego zdjęcia nie zrobiłam więc musze poczekac jak mi goscie zdjęcia przyślą:-D:eek:

tymczasowo nie będę czytac co sie tu wydarzyło ale od razu składam życzenia wszystkim 7 miesięczniakom którzy mieli włąśnie urodzinki jak mnie nie było
i sto lat Viki imieninowe

jak mi bedzie dobrze działał to wieczorkiem wpadne a tymczasem buziaki:-D

Do góry