reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No niestety to tylko w komplecie jest.:sorry2:
Cholernie ciężko dostać w ogóle same opaski. Wiem, bo sama się naszukałam jak głupia. :tak:
Aż w końcu dostałam ten komplecik. I marzenie o opasce się spełniło... hihi... :-)

reklama
Cześć Dziewczyny :)

Spóźnione buziaki dla naszego najmłodszego Grudniaczka Antosia :):):)
Jutrzenka gratuluję ząbków !!! A zdjęcia piękne, jak z widokówki:tak:
Ewedja witaj Kochana :) Super że znalazłaś dla nas chwilkę ... pozdrawiamy gorąco Ciebie i Rodzinkę :):) :-)
Diankus ojjj to niewesoło masz bidulo ... ale nie martw się ... wszystko będzie dobrze, przyjdą już wkrótce lepsze dni dla Ciebie :) ;-):-)
Stefanka z tego co zauważyłam to zdolna babka z Ciebie ... więc może sama uszyj Gajutkowi taką opaskę ... ??? Możesz przecież kupić taką samą bez ozdóbek i podoszywać jej różne bajery ... przynajmniej będzie jedyna w swoim rodzaju ;-)

Kurcze Dziewczyny przykro mi, że Wam dzieciaczki dają w kość ... i muszę przyznać że i mój Wiktor się zrobił marudny ... nie wiem czy to wreszcie te zęby czy prze te upały tak zrzędzi :confused:
Ale za to zaczął ładnie siedzieć, już nie buja się na boki i nie leci do przodu ... i to tak nagle przyszło ... :happy2:

A weekend zleciał błyskawicznie ... wczoraj byliśmy z Tatusiem na rybkach :wściekła/y:... ale nawet nie było tak źle :tak:.
No i cały czas już myślę o wyjeździe ... nawet już listę rzeczy do zabrania zrobiłam :-D

Miłego wieczorka :)

MONIA witaj! Wyjazd coraz bliżej... fajnie!!! I super ze Wiktorek ładnie siedzi. U nas niestety cisza w tym temacie. Ale raczkowanie wychodzi coraz lepiej.

STEFANKA ja też wspominałam o tym co Monia. Może kup gładką opaskę, zmniejsz ją i kup w pasmanterii jakieś cuda i sama podoszywaj.

no wlasnie moze mi sie to uda :) przy pomocy dobrych ludzi !!
monia niestety ja mam dwie lewe rece do szycia :( ale moze mi sie cos uda...

Bin Laden w pieluszce w końcu zasnął, ciekawe tylko na jak długo :sorry2:

Stefanka, znalazłam cosik takiego na allegro:
Piękna różowa opaska od H&M NOWA (395922905) - Aukcje internetowe Allegro

Diankus współczuję Ci tej nerwowej atmosfery. Trzymaj się cieplutko :tak:

Kurcze wypiłam dzisiaj z 5 kaw, bo tak się kiepsko czułam i dopiero teraz zaczynają działać. Znowu czeka mnie bezsenna noc pewnie.
A jutro z rana przylatuje do nas mój brat. Zadzwonił w poniedziałek, że się nudzi w domu i czy może wpaść na kilka dni. Powiedziałam Mu, że ok. Dzisiaj dzwoni, że jutro o 7:55 będzie w Belfaście :-) Przy okazji weźmie jakieś tam prezenty od moich rodziców dla wnusia. W końcu Oliś się na tą swoją matę doczeka.
A nie wiem czy już Wam pisałam, że wygrałam walkę z tą allegrowiczką, która mi wod sierpnia zeszłego roku kojca nie wysłała. Dostałam w końcu zwrot kasy i to wysłali mi 100zł więcej :-)

kacha super!! fajnie ci ze brat przybedzie...
a ja mam ten sam problem co ty!! poje sie kawa a pozniej w nocy nie mam co ze soba zrobic!

Stefcia wierzę w Ciebie i Twoje zdolności :)
Kasia super, że gościa będziesz miała :-). A Oliś jak dostanie tyle prezentów to już na pewno stanie się super grzecznym chłopcem i da mamusi odetchnąć :tak:I fajnie, że pieniążki odzyskałaś :tak:
Paula a u nas za to o raczkowaniu na razie nie ma mowy ... nawet na brzuszku już chwilę nie poleży ...:eek: ... a nic , przyjdzie pora i na raczkowanie !!!;-)

Kasia to super że udało Ci się wygrać z tą oszukaną małpą z allegro!:tak:;-)
No i fajowo że brat Cię odwiedzi... :-) Oliś zwariuje jak dostanie prezenciory! :-D

Stefanka pokombinuj trochę. To nic trudnego zmajstrować opaskę.

Monia jak widać każda dzidzia ma swoje tempo rozwoju. :-):-)

ja dzisiaj też do życia się nie nadawałam:tak::tak:
KASIU kawka super uwielbiam w każdej wolnej chwili czarną fusiatą oczywiście:tak::tak:super że masz odwiedzinki brat pobawi a ty odpoczniesz sobie;-);-)i że kasa odzyskana:tak::tak:
STEFANKA sprężysz się i na pewno ci wyjdzie wypasiona opaseczka:tak::tak:
MONIA mój na brzuchu też nie chce leżeć a jak już leży to samą pupe do góry dzwiga:tak::tak:

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry