reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ach no i zapomnialam napisac -

Gochna - na tym ostatnim zdjeciu Idunia jest baardzo podobna do mojego Atka! :D

Joeey - Podobienstwo z Atkiem widze tez u Ady - maja taki sam trojkacik na czolkach! :D Mam nadzieje, ze wiesz o co mi chodzi, bo nie wiem jak to wytlumaczyc. :D :D

reklama
z tymi kartkami to mysle że powinnysmy konkretnie dogadać się w październiku tak na świezo

ja miałam wesele na 130osób wszystko organizowane z conajmniej rocznym wyprzedzeniem ;D Sukienka była jedną z pierwszych które mierzyłam i niby poszłam dalej oglądac ale.....same wiecie Jak coś sie spodoba to wszystki inne jest bleee

Z rafałem bardzo zadko się kłócilismy Do porodu Piotrusia Jakis diabeł we mnie wstapił i jak sobie przypomne jaka byłam to musze dać medal Rafałowi Na szczęście jak teraz był w lipu to powiedział że wróciła dawna Ola ;D

Hej kobitki!

Ana masz rację, że po narodzinach dzidziusia związki przechodzą niezły test - inne problemy, nowe obowiązki (cała masa obowiązków : ::)), brak czasu - to wszystko nie ułatwia życia rodzinnego

Hej!!!!

Mam pytanie do mam raczkujacych dzieciaczkow czy wasze dzieci zanim zaczely raczkowac czy wasze dzieci pierw bujaly sie na czworaka???AWlasnei Hania ma mianie bujania ;) zboczenie to wyglada hehehe

Kamila
super ze juz prawie wszystko ustalone,teraz to juz z gorki!

A co do kryzysow malzenskich to ja mam maly staz,ale przed zajsciem w ciaze to bylismy baaardzo imprezowi.A teraz ja jestem wzorem moralnosci i takie tam i sie Pawel czasem denerwuje bo go ciagle upomiam a ze by nie pil zeby nie lazil z kolegami. No i ja si deerwuje ze on pije i lazi oczywiscie.a o dziecko tez sie klocimy ale to jak jest chora i jak on mnie poucza ze zle jej daje zupke...czego on wcale nie robi a poucza :-[ ;D

Wczoraj mielismy rocznice i bylismy na kolacji w pizzeri(bo nie bylo gdzie indziej isc)nazarlismy sie i pozniej juz niee byloo tak romantycznie bo nas brzuchy bolaly.Ja specjalnie zalozylam sexi majteczki,ale padlam jak blin ;)

Gabi dzisiaj ty masz chyba rocznice wiec zycze Ci wszystkiego najlepszego z tej okazji!!!

po zabieganym weekendzie musze sie pochwalic ze  ;D

mamy zabka tralalalaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!  

mam tez serniczek w lodowce jakby ktoras chciala tozapraszam dostalam walowke z chrzcin  ;D mialam dzisiaj leczo robic ale przesunelo sie na jutro  :laugh: :laugh:

a dzisiaj mamy druga rocznice slubu ale moj maz zapomni na bank on nie jest w stanie daty wymienic kiedy to bylo a co dopiero odnalezc sie ze akurat dzisiaj jest 21  ::) no trudno  :laugh: :laugh: :p

Na chrzcinach bylo fajnie tylko Iga w kosciele dawala czadu  ;D ;D moj Oskarek przy niej to aniolek  :laugh: :laugh: ale bylo jej goraco bo poubierana byla jak na mrozy malo brako a bysmy sie spoznili ale my to sie wszedzie spozniamy  :laugh: :laugh:

reklama
Do góry