reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Magduś Agnes była pierwsza ;) :laugh: :laugh: :laugh:

A ja nie miałam welonu bo miałam kolor koniakowy sukni i nie pasowałby poza tym nie chciałam jakoś

reklama
hej laseczki !

juz wrocilam i nawet nadrobilam te 16 stron :) na Helu bylo zajeb...taki szpan ! ;D nie chcialam wyjezdzac...i Ada byla w miare grzeczna nawet :)

ale widze, ze wymiany zdan byly ostre ;) mi sie zawsze tu podobalo i napewno nie odejde ;) nawet mnie nie wygonicie :laugh:

Kamilka ale masz przygotowan - to pewnie teraz temat number one u Was w domku ale wcale sie nie dziwie - napewno wszystko sie uda i bedziesz wspaniala panna mloda - ach jak ja tez juz bym chciala :)

Olu nie poradze jaki prezent bo sama zawsze daje kaske i kwiaty :p ale super, ze jedziesz do Holandii - meza wymeczysz a i szybciej Ci zleci czas do jego powrotu :) bede chciala karteczke ;D

DLA WSZYSTKICH OBCHODZACYCH ROCZNICE SLUBOW ZYCZE DLUGIEGO WSPANIALEGO POZYCIA ;D

hej dziewczynki!

Kamila - ogromne gratulacje - ale sie cieszeę że sie pobieracie! Pisz nam o wszystkim co dotyczy tego slubu - owspomniamy jak bylo u nas....

Ja ostatnio mam wątpliwości czy moje małzenstwo przetrwa :-[ .... ale nie bede smucić - moze wszystko sie jeszcze uloży. Problem tkwi we mnie - zolza straszna jestem a Adam nie pozwala sobie wejsć na głowe .

A ja swoją suknię wypatrzyłam od razu jak weszlam do salonu. Wcześniej odwiedziłam 2 salony i nic mnie nie urzekło - jedna była ładna cymbeline ale na brzuszek nie pasowała :laugh:

Mężatki wklejajcie ślubne fotki!!! Dajcie nacieszyć oko.

siemanko my znowy w kafejce...

Wanda..kamila ma juz moj nowy numerek wiec ona moze podac..:D..

jejku ja juz chce neta miec w domku..:)..niemoge sie doczekac ..bo jak Piotrek idzie do pracy a maly spi to ja biedna sie nudze i ide tez spac..:(..ale juz niebawem powinno sie to zmienic..:)

ale jak narazie trzymam sie dielnie chociaz Piotra maltretuje o neta ahaha..:S

Kamila wczoraj zapomnialam tobie pogratulowac

czesc dziewuchy 8)
ale zrobilam zamieszanie tym slubem na bb :D

ola
tak pielęgniarska.myslalas ze juz nie bedziesz musiala wysylac kartek >:D

gocha
juz sie rozgladalam za suknia,narazie powiem wam tak tajemniczo ze bedzie skromna
okulary02.gif

agnes didi karina dziekuje za gratulacje :D
didi zaraz wkleje twoj numer na zamknietym.

joeey juz niedlugo ty tez bedziesz miala ten "swoj dzien" rzeczywiscie teraz slubik to temat przewodni i tyle zalatwiania jeszcze przed nami
szafot.gif

karina a pewnie ze bede wam o wszystkim pisac w koncu jestescie tu od rad i wysluchiwania nie ??? hehe ;D

Karina to normalne ze po tak długiej rozłące musicie od nowa się do siebie przyzwyczaić U mnie jest to samo Przyzwycziłam się że coś położe to tak leży a tu bum KTOŚ mi to przestawił itp Pomału się od nowa dotrzecie :)

HEJ babeczki!

Cały dzien poza domem. Nareszcie z powrotem :)

Kamila musze się przyznac, że ja też miałam bardzo prostą suknię, ale chyba w tym był jej urok (przynajmniej dla mnie) - jak będę miała dostęp do albumiku to wkleję fotki

Karina ale to smutno zabrzmiało - chodzi mi o Twoje problemy małżeńskie. nie martw się, każda para przechodzi trudne chwile. i czasami się wydaje, że to już chyba nie mam sensu. a potem przychodzi znowu dobry czas i oby trwał jak najdłużej.

Ola my dostalismy kilka bardzo fajnych prezentów od osób, które były tylko na ślubie. Najfajniejsza była ramka na zdjęcie z miejscem z przodu, na którym wygrawerowane były nasze imiona i data ślubu. Ramka nie jest duża, ale i tak nie wiem ile kosztowała. A poza tym dostalismy śliczne albumy ślubne i bardzo nam się przydały. A poza tym nie wiem, bo my zawsze dajemy kasę.

Ola - ja też właśnie miałam napisać o albumach na zdjęcia...nie takich zwyczajnych ale jakiś takich eleganckich... to się zawsze przyda. Poza tym moi znajomi na cywilny oprócz kaski dostali pościel, szlafroki (komplet męsko-damski :) )

reklama
Karinko to tak jak u mnie :( ja tez zołza ale moj mąż też święty nie jest, zawsze tak jest ze wina lezy po środku, nigdy jeden nie jest winien wszystkiemu, my sie tez tak czasem nawzajem nakręcamy, a dziś miałam paskudny dzień, nawet mi sie nie chce pisać, może później :mad: w każdym razie jestem znowu na etapie ze kiedyś zostawię tego buca i wrócę do Katowic :( w końcu mam tam mieszkanie więc nie taki znowu problem, gdyby nie praca to moze zrobiłabym to już, ale może to i dobrze ze tak sie nie da bo wiadomo co nagle....

Do góry