reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Steffi i Donia no to fajnie z tymsiadaniem....teraz już z górki ;) ćwiczcie biegi żeby maluchy móc w przyszłości dogonić

Olcia żartowałam z karteczkami... a wyszło jak bym wymusiła.....

Ale tak a propo miałyśmy zrobić sobie liste z adresami ale Paula pewnie teraz nie będzie miała czasu na to żeby cię tym zajmować..... to może ktoś się zgłosi na zastępstwo .......
144emo.gif

Didi ....no my też tęsknimy........

Hej nie bylo mnie i nikt sie o mnie nie upomnial chyba sie obraze:)zarcik!

Ja nie wiem czy jestem nowa czy stara,lubie forum i nie bede nic wiecej na ten temat pisac,bo miala nienadrabiac,ale....nadrobilam.Nie klocmy sie wiecej.

Hania nauczyla sie robic kosi kosi,czy brawo bardziej i mowi ola ;)

WANDA wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy,ja mam jutro,czekam na zyczenia ;)od wszystkich
Co tam jescze....a nie bylo mnie bo bylam na wakacjach u taty(20 min na piechote od nas)odzwyczailam sie od  mieszkania tam juz i powiem szczerze ze troche mnie zmeczyl pobyt tam i tesknota za Pawlem oczywiscie byla dobijajaca.Co prawda widzielismy dise codziennie ale to nie to samo.

Milego weekendu.

Tak weszlam sobie utaj bo Pawel pojechal zawiezc mojego bracholka do domu i przy okazji kupil mi piwo jakos mam na nie straszna ochote!!

I nie wiem co juz napisac,dziecie spi..

A kamila za wczesnie tez nie dobrze zaczynac wesele,za pozno tez zle.Najlepiej miac o 17tej,w sam raz.My mielismy o 17.45.I w sumie to dobrze ze pozno,bo przynajmniej jedzenia jakotako starczylo,a tak to by napewno zabraklo(w takiej swietnej restauracji mielismy wesele ;) )

Czesc Dziewczyny :)
Ja tak po krotce, bo lacze sie od rodzicow.

Asiu - tez mialam obawe czy bede potrafila rowno kochac oboje dzieci i czy bede potrafila nauczyc Wiktorka akceptacji siostry. Niie martw sie tym - bedzie dobrze jak juz sie zdecydujecie na drugie :)
i kto sie czubi ten sie lubi z mojej strony pasuje jak ulal :)

dziekuje raz jeszcze za zyczonka :) z mama siedzialam wczoraj do 4 nad ranem i pilysmy sobie winko - jestem totalnie niewyspana, dlatego zaraz ide spac.

co ja jeszcze chcialam -
Kamilko - trzeba bylo dodac Didi, ze ja obgadujemy w pozytywnym slowa znaczeniu :)
Dzieki za spotkanie, bylo milo i do nastepnego juz odliczam dni ;D ;D ;D

Didi - podaj w koncu ten drugi numer - bo widzisz ze Kamila zagubila :p

Olu - fantastycznie ze jedziesz do meza !!!! Wiem jak musisz to przezywac, tzn domyslam sie... dla mnie szybszy powrot Pawla z Anglii swojego czasu, tez byl wielkim i utesknionym przezyciem..

A teraz jeszcze o slubie - bylismy dzis na slubie u znajomych - kolezanka Pawla ze studiow. Kosciol taki, ze z jednej strony jeden slub, a z drugiej w kaplicy drugiej drugi slub - i tak w samym dzisiejszym dniu, bylo 6 albo 8 slubow !!! Szok.
No ale malo tego, zajezdzamy pod kosciol, patrzymy, a tam stoi para mloda - syn mojego dyrektora z ogolniaka i jego przyszla zona - kolezanka z ogolniaka - razem z nim, nia i dyrektorem i jego zona jezdzilam na obozy wedrowne w gory... i oni w gorach sie spotkali :) no swiat jest maly :)ale sie podjaralam... piekne te sluby - jak wroce do domku to wstawie Wam kilka fotek, bo super bylo... az sie wzruszylam...
A jutro idziemy na poprawiny z popijawa :)

no to juz chyba koniec - dlugiego posta walnelam ze hej i ide spac.
Dobranoc :)

Asiu aj tak bezgranicznie kocham Hanie ze tez bym sie baa ze drugie to juz ie to samo,albo ze drugie bede kochala jeszcze bardziej(da sie ??? )No ale w najblizszej przyszlosci nie planuje.Moja mama mowi ze kazde dziecko sie kocha,ale kazde inaczej.A tak ogolnie to zycie pokaze ;)

Wanda ja tez sie zawsze wzruszam na slubach,a na swoimto juz konkretnie mi odwalilo.jak skombinuje sobie moje zdjecia z wesela ;) to wstawie serie moich zaplakanych zdjec,ogolnie zaliczam sie do osob ltwo wzruszaacych sie ale w ciazy to bylo normalnie przegiecie.

Zapomnialam dodac,ze neiziemsko sie wkurzylam poniewaz z moic wakacji wrobilam na piechote i nie zaralam sie ze wszystimi klamotami i naszykowalam swoja torbe torebke i Hani krzeselko zeby pawel odebral i dali mi tyko krzeslo i torebke i zostalam bez szczoteczki do zebow ,mojego ukochanego stainka i roznych kosmetykow myjacych,tak sie wkurzylam ze łoj! ::)

Cześć dziewuszki :)
Ja tak z zaskoku :p :laugh:
Kamila miałam ślub o siedemnastej i uważam że to idealnie.Bawili się do szóstej rano.Mieliśmy catening.Żarcia zostało jeszcze na poprawiny.
Koleżanka miała o piętnastej perę tygodni po nas , o dwudziestej wszyscy byli pijani :p.SZybko się skończyło ale  to nie jest reguła.
Oglądam teraz maraton z Lostami na AXN.

reklama
Wanda -no wiem wiem że będę kochała na pewno. Maje tez myslałam żę będe kochała mniej niż np Bartka a kocham ją najmocniej na świecie bo Bartka inaczej poprostu ;D ;D ;D. tylko sobie czasem tego wyobrazić nie mogę

Magduś
- no bardziej to chyba sie juz nie da ;) :laugh: :laugh: :laugh: chociaz z każdym dniem Majusie kocham coraz bardziej ;D ;D ;D

Kamilko ja miałam o 16 ale według mnie i 16 i 17 sa optymalne i bardzo dobre na slub - ja poprostu chciałam dłużej bo bez poprawin :laugh: :laugh: :laugh:

Didi
tęsknimy bardzo

No Maja umie wszystko do siadania tylko w kupe jakoś zebrać nie umie a raczkowac zaczyna przesuwa sie o kilka centymetrów ale prostuje nogi i chodzi jakby na 4 łapach ::) ::) ::)

Do góry