reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
czesc dziwuszki :p

Wlasnie wyszla ode mnie Wanda z rodzinka.Tylko Wiktorka nie bylo bo sie wstydzil.Paulinka super,i te jej wielkie oczy!! Juz sie z nimi umawiamy na imprezke hehe.
Co do slubiku to mamy date.4 listopad z tego wzgledu ze na pazdziernik nie bylo wolnego terminu na sale.Na godzine 17.00,mi sie zdawalo ze to pozno bo chcialam 16 ale Adrian sie uparl...

hej hej

My juz po podbojach sklepowych :D wpadłam do lumpiku tak przez przypadek i trochę kupiłam ciuszków :D

Kupiłam tez małemu piramidke z fisher price ( ale to powinnam na zakupach pisac , tam wkleję zdjecie) :D

Kamila a w jakim kościele na rynku czy tym z boku?

Kamila na 17 chyba właśnie dobrze.....
My mieliśmy o 17 właśnie ...... i powiem Ci tak jak jest wcześniej do dłużej ludzie tacy sztywni chodzą ... a jak później to jakoś wydaje mi się szybciej chumory odpowiednie dopisują , a na dodatak łatwiej wycyrklować i dobrać ciepłe posiłki na cała imprezę....
No może jedynie z tego względu że to listopad będzie i szybciej się wieczór robi to mogło by być wcześniej .... ale i tak ma to swoje plusy ;)

Ola to zbieraj adresy żeby kartki nam powysyłać tak jak Joeey nam się pięknie wywiązała ;) ;) ;) ;) ;D ;D ;D ;D Ale fajnie to fajny prezent na prawie rocznice taka wiadomość dla ciebie ;)

Steffi
kurka siwa toś mnie oświeciła ja po historii sztuki(miedzy innymi) a wstyd się przyznać nie skapowałam sie od razu z tym Rembrantem....

Kamila przyjade jako delegacja z bb ;) :D w tym kościele ślubował mój szwagier

Ketsa mam tekie samo odczucie z tym czasem jak ty ;D tzn na 17 lepiej :D

A dzisiaj mój Filip kończy osiem m-cy i zrobił mi niespodziankę - sam usiadł wiem że niektóre dzieciaczki już dawno ale my dopiero ;D
trzeba łózeczko na sam dół opuscic bo sie nie obejrzę a sam wsanie ::)

siemandero kobietki..:)

ja znowy w kafejce jak zwykle chlop zabral mnie do miasta i odrazu lecialam do was..:)..musze sie pochwalic ze ALutkowi w koncu przebija sie 1 zabek i juz jutro powinien byc na zewnatrz..ale sie ciesze..:)..

reklama
mamuski ja moge kartki wysłac z iłą chęcia tylko nie gwarantuje że dojdą bo Rafał już pare razy mi wysyłał i nic nie doszło ::) Chyba w Holandii nie wiedzą gdzie jest Polska ::) w każdym bądz razie proszę na priva adresy :)

Do góry