reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dzień dobry dzień dobry kochane mamuśki :)

I znów zaczynam od porannej kawki... i chciałam się oczywiście pochwalić że od wczoraj moje dziecię siada SAMO!!!!! do tej pory musiał się łapać za szczebelki od łóżka albo o ścianę żeby usiąść a wczoraj z raczków sobie sam usiadł jakby nigdy nic..... ;D ;D ;D

reklama
Steffi super !!!!!!! Gratulacja dla Kubusia

A jeśli chodzi o afere to lepiej juz zmienmy temat bo to zaczyna być trochę smieszne, krtoś cos pisze i zaraz -ciekawe kto się obrazi albo kogo to dotknie :p ::) ::) ::)

Otóz mnie juz nie ja sie nie czuje jak nowa - mam więcej postów niż niektóre stare mamusie ;) :laugh: :laugh: :laugh: i wiem że poznałam tu na forum grudniowym of course ;) :laugh: :laugh: :laugh: wiele cudownym mam i zaprzyjażniłam sie z nimi i nidgy tego żałowac nie będę a wiadomo żę człowiek z każdym się nie zaprzyjaźni bo różni ludzie rózne charaktery - i tyle na temat teraz juz na serio ostatnie zdanie

Ola GRATULUJE I ZAZDROSZCZĘ WYJAZDU DO HOLANDII!!!!

A tak a' propos tego kraju to Wam opowiem pewną anegdotkę :)

Otóż mój Tomek z kolega pojechali na delegaję do Amsterdamu...no i ponieważ mieli trochę czasu postanowili iść do muzeum.... no i idą ida i wszędzie widzą strzałki z napisem "Night Watch" więc się mocno zdziwili odwrócili na pięcie i postanowili wrócić w nocy..... no bo skoro "night watch" - czyli jak sobie przetłumaczyli "nocne zwiedzanie" no to trzeba do muzeum przyjść w nocy ... he he nie ma to jak znajomość sztuki i języka angielskiego

* a "Night Watch" (tłum. "Nocna Straż")  to obraz Rembranta

Stefii no czekałam co oni tez wymyslili myslałam żę trzeba przyjsć nocoa poogladac panie lekkich obyczajów bow Amsterdamie to standard :-[ :-[ :-[ ale nieżle to wykombinowali :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A i ja tez poranna kawke piję

ja byłam na "czerwonej ulicy" z ciekawości pooglądac "witrynki" ;D

Karina jade na 2-3tyg a potem od razu do mamy więc nie będzie mnie z miesiąc na BB Jak ja to przezyje ::)

aOla ło matko tak długo !!!!!!

a "witrynki" tak to sie teraz nazywa ??? ;) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

zwoją droga ładna nazwa ;D ;D ;D

no delfinarium cudna sprawa :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: tylko co sie kryje pod ta nazwą :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
hEJ DZIEWCZYNKI

Ale dzis pogoda pochmurna, oby tylko niepadało, bo umowiłam sie na spotkanko ::) :p
Mój mężus ma dzis imprezke po pracy, mam nadzieje, że wróci w miare dobrym stanie do domu, bo nie mam zamiaru wstawac w nocy do niego z miska i do małej jednoczesnie ::) a z niego taki alkoholik, że jak wypije dwa kieliszki to rzyga jak kot ;D ;D wódka mu niesłuzy zabardzo ;D ;D albo po dwóch piwkach jest juz niexle wstawiony ;D ;D

aOLA miłego wpoczynku i delfinarium, tylko pozazdrościc :)

Do góry