reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Gabi to miłego "zapracowanego" weekendu. Fajnie być chrzestną (przerabiałam już to 2 razy + mój mąż 2 razy = 4 chrześniaków!)

reklama
ogladam wózie własnie i juz sobie marze żę dlka drugiego na pewno kupie quinny buzzy - cudeńko :laugh: :laugh: :laugh:

Wiecie co mam straszne obawy czy umiała bede kochac to dugie tak samo jak Majusie :-[ :-[ :-[ - zwłaszcza jak by był chłopiec bo wolałabym dziewuszkę. Chociaz moja mama twierdzi że chłopcy sa dla mam a córunie dla tatusiów ;D ;D ;D zobaczymy :p

Sorbek bez obaw - na pewno będziesz szaleć z miłości za chłopcem tak samo jak teraz za Majusią.
A wiesz co, ja też wolałam dziewczynkę i jak się dowiedziałam na USG, że najprawdopodobniej będzie panienka, to szalałam z radości. Ale gdyby był chłopiec to też bym go bardzo kochała.

a jedna starsza znajoma pani, która dowiedziała sie że będę miała dziewczynkę, powiedziała (i to na serio) że to świetnie bo będę miała kogoś do sprzątania (ale argumentacja :) :) :))

ps. chyba zostałysmy tylko dwie "nowe" czy co? gdzie one się wszystkie podziały????

Baby wracać!!!!!

no własnie gdzie jesteście ????

ja mam dyzur bo meżus do pracy musiał wrócić na 3 h :p

Gocha
No mam nadzieje ale teraz to mi sie jakos dziwnie o tym mysli - ale wiem że bede kochać

oj oj co to za afera :(

A wiec pozwolcie ze przedstawie moje zdanie ;D

Ja tez zaliczam sie do nowych,weszlam tu w lipcu i czytalam siedzialam na czacie z Wami(czyt. Didi , Wanda i laski z dziecko forum) i bylo inaczej.Teraz mamy mniej czasu i pisze sie za przeproszeniem o pierdolkach. Pamietam jak zawziecie czytalam teraz to juz nie mam takiego zapalu... :-[
ciekawe kto sie obrazi ???

reklama
Do góry