reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
DLA MAJUTKA I OSKARKA DUZO SLONKA, ZDROWKA, KOLOROWYCH ZABAWECZEK, MLECZKA, BEZBOLESNEGO ZABKOWANIA I WIELU MAMINYCH CZULOSCI ZYCZY JOEEY I ADULKA

hehehe - Ketsa - nie to nie tak ;D ;D ;D po prostu chęć podzielenia sie wonią mych skarpetek po podróży była silniejsza ode mnie ;) ;D ;D ;D

no to dziewczynki my jemy desereki spadamy na spacerek!!!jest slicznie na dworze... :laugh:

wam tez zyczymy udanego spacerku!!!!!

wszystkiego najlepszego dla Oskarka i Majeczki w ich mini urodzinki :-* :-* :-* :-*

a teraz dzieńdoberek ;D
ale dziś piekny dzień wstałyśmy przed 9 a Ewa znów już śpi od 30 min ::) a ja zamiast wziąć się za sprzątanie to tu musiałam wejść ehhhhhh

oświadczam iz nie będzie mnie na zlocie grudnióweczek :p ::) bo jeszcze wróciła bym z niego cała w gipsie i siniakach ;D ;D

Ketsa fakt Ty jedna mnie wyczułaś ;)

oczywiście życze dziewczyną udanego spotkanka sanepidowskiego ;) ;)

no dobra ide na śniadanie i biore się za sprzątanie i prasowanie o matko o której ja dziś na spacer się wybiore ::) ::) ::)

Dzięki Pati :D

właśnie chciałam pobić Wande i zawaliłam trochę albumik zdjęciami ;D ;D ;D

Dziewczynki śliczne są wszystkie dzieciaczki :D

Zdanka Twoje zdjęcia ma się rozumieć robione nowym aparatem :)

Wszystkie chyba albo sprzątają albo spacerują ;)

U nas pogoda się poprawiła, więc jak tylko Kacperek wstanie to też zmykamy na spacerek :) :) :)

Narazka :-*

reklama
a ja dopiero posprzątałam teraz jem śniadanko :p a już patrzy się na mnie góra prasowania
Ewe wystawie na balkon a dopiero koło 15-16 :p sobie pospacerujemy
Paula cześć z nowego a część jeszcze ze starego aparatu
widze teraz to ty szalejesz ze zdjęciami ;) ale to dobrrze ;D
wszystkie te nasze grudniowe dzieciaczki to poprostu są precudnisie :)

Do góry