reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ewela administratorka uzupełnia albumik chyba raz w tygodniu, więc musisz czekac i co jakiś czas sparawdzaj czy masz juz dostęp :) napewno nieługo Cię dopisze :)

reklama
DZIEKI CYPRYSIOWA!!!!JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC AZ POOGLADAM SOBIE TE MALUTKIE SZKRABY!PRZEPRASZAM ZE NIE PAMIETALAM KTO PISAL ,ZE TO TY ALE JESTEM NOWA I NIE TAK ZORIENTOWANA JAK WY!!!! :) JESZZCE JAK BYS MOGLA NAPISAC CZY BEDE MIAC JAKIES POWIADOOMIENIE CZY POPROSTU POJAWI MI SIE JAKAS IKONKA???

hej

Majeczko i Oskarku sto lat i dużo słonka

u nas rytm dnia sie total poprzestawiał , więc wszystko do góry nogami ;D no ale tak to jest, nie jest sie pewnym dnia ani godziny ;D

Zdanka na dupe dostaniesz jak cię dorwę ;D podpuściłaś mnie równo

coś jeszcze chciałam napisac, ie po kawę moze mi się przypomni

Hejka dziewczynki :)
W nocy niesprzatałam, ale za to mała mi co 3 godziny sie budziła ::) chyba z wrażenia, że koleżanki maja przyjechać ;D ;D
A tak wogóle to chciałam sie pochwalić, że wczoraj o 23 moja szwagierka( Damiana siostra) urodziła córeczkę!!!!!! Mała ma 57 cm i 3300 gr :D :D boże cieszę sie jakbym sama urodziła ponownie ;D ;D ;D a środe jdziemy do tesciów to pewnie małą zobaczę :D :D Rodziła 20 minut bo przebili jej pęchęrz ::) Najśmieszniejsze jest to że jeszcze łóżeczka niekupili małej ;D ;D
Zdanka ale w konia zrobiłaś ;D ;D niezłe to było ;D ;D

WSZYSTKIEGO NAJLPSZGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW

ide sie uczyc Hanka polegla choc walczyla niezle i spi.Jakas dobra noc byla bo i Hanie spala..... uwaga ;D ;D ;D ;Ddo 6 rano bez jedzenia!Az sie obudzilam bo tak sie zmrtwilam,a dopiero co co 2h wstawala.Chyba po chorobie nadrabiala.

Jak chcecia mnie odwiedzic to zapraszam,bo ja mam juz posprzatane po przedwczorajszych gosciach,a ze malo w domu siredzimy to nie balaganimy u siebie tylko gdzie indziej.A i wczoraj przez Zdanke >:D >:D >:D zapomnialam napisac ze u fryzjera bylam.Ale zdjecie wkleje jak Hania dostanie aparat na chrzciny,czyli w sierpniu ;D ;D
na to pa.Unas jest ssuper cieplo ale u was pewnie tez:)

Agnes gratulacje dla szwagierki!!! :) jaka to radość jak się nowy dzidziuś urodzi!!! :laugh:

Magdus i myślisz, że my do sierpnia mamy czekac na Twoją nową fryzurkę!!! do tej pory to Ty ją już z 5 razy zmienisz!!! ;) ;) ;)

Kacperek wypił herbatkę i zasnął a ja ide zrobić sobie śniadanko :)

To wtedy zobaczycia najwyzej juz ta piata.Mowialam mamie ze chce kupic aparat po chrzcinach to mama powiedziala ze na chrzciny ku[pi.Dobre i to.Bo szkoda taki piekny okres z zycia malucha zmarnowac,jak sie tak szybko zmienia.Robimy jej takim zwylym aparatem zdjecia ale nie ma to jak cyfrowka.

jak mam wlaczony winamp to mi sie net muli.

::) ::) ::)Kochane solenizanciki!Oskarku i Majutku Wszystkiego najlepszego od Magdy i Hani ::) ::) ::)

reklama
Ziemzia i Natalka wy nie słuchajcie tego wariata (Moskia)......ona naprawde tak robiła u mnie łąziła cały czas w białych skarpetkach a potem mi demonstrowała zminę koloru :p ;D

Zdanka ja cie łobuzie przejżałam ;D..... mówiłam wam żeby jej nie słuchać bo sobie jaja robi!!!

Do góry