reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Oj oj oj dziewczynki nieładnie wszystkie pamiętają o Oskarku a o mojej synowej to co?!....to że jest wpisana na końcu nie znaczy, żeby składać jej życzenia na końcu miesiąca ;) ;) ;)

Kochana Majeczko i Oskarku ciocia Paula i Kacperek, żeczy Wam dużo zdrówka, bo to najważniejsze, dużo uśmiechu, słoneczka, radości i miłości rodziców a także dużo dobrego jedzonka i szybkiego bezbolesnego ząbkowania!!! Kacperek przesyła specjalne buziaczki dla swojej Majeczki :-* :-* :-*

reklama
przegapiłam Majeczkę? Moja wina, moja bardzo wielka wina :p już się poprawiam, ale to dlatego, ze Asie dopisali gdzieś na końcu listy i ja zobaczylam ze dlaej za Oskarkiem są już młodzsze dzieci to na koniec nie zajrzałam.

Majeczko wszytskiego naj, naj.. moc buziaków od kluchy i małej klusi

witam
was wsztskie!nareszcie moge cos napisac bo Szymkowiak tak daje popalic od rana ze hej... ;)

na poczatku oczywiscie zyczonka dla Oskarka i Majusi!!!!sto lat,sto lat....!!!!!!!!!!!!

u nas swieci piekne slonko jest po 9 a na termometrze mam 21 stopni!!!heheh...znow dlugi spacerek!!!!

Loooooojjjj, zaczelam pokutne biczowanie

Majus - stoo laaat, duzo zdrowia, szczescia, usmiechu i wszystiego co naj

Majeczka dziękuję bardzo za życzonka wszystkim cioteczkom i ch dzieciczkom i
dla Kacperka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

hehe Moskito ty sadomasochistko :D Na twe oblicze zawsze uśmiechy sie pojawiaja  ::)

OSKARKU I MAJECZKO DUZIO MLECZKA I DESERKOW,MALO PLACZU I BOLU DZIASELKOWEGO ZYCZY CIOCIA KAMILA I KUZYNEK CYPRIANEK

Natalia Ziemzia Agnes a niech mnie tylko uszy zapieka !  :p :police:

dziewczyny mam jeszcze male pytanie-nie pamietam ktora z was chciala mi pomoc i wyslala cos tam do kogos zebym miala albumik!!nie mam dalej!jak ktos wie ile to moze trwac to prosze napiszcie!tak bardzo chcialabym zobaczyc juz te fotki maluszkow... :)

reklama
O tak zadbam o Kasie jak trzeba! ;)

Wszystkim maluskim solenizantom zycze ekscytujacych nowych smakow, grzecznych mamusi i malo bolesnego wyzynania sie zabkow!

Do góry