reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Ziemzia bidulko. Jak zwykle zapracowana po pachy! ::)

Zdanka - zdajesz sobie sprawe ze teraz jak serio cos waznego napiszesz to zaloze sie ze co najmniej polowa Grudnia Ci nie uwierzy? Takie zarciki maja 2 ostrza. ;)

wstawać spiochy, słoneczko już dawno wyszło zza chmurek
dzień dobry wszystkim

i najlepsze życzenia dla dzisiejszego solenizanta Oskarka, rośnij duży.

Gabrysia mi dziś numer w nocy zrobiła, bo spała od 19.30 do 4.00 bez jedzenia, jak się obudziłam o te 4.00 to w szoku byłam bo zawsze jeszcze sobie do tej 4 ze dwa razy podje.

hejka!
sto lat Oskarku!!

a ja dziś spałam całe dwie godziny - normalnie chyba sobie żyły otworzę :laugh: Na szczęście dziś mam wolne i robimy sobie babpkie spotkanoko z Natalią i Agnieszką - tylko to mnie trzyma przy życiu!!

Ja dzis juz zaliczylam nasz babski zlot czarownic. Fajnie bylo. Bardzo sie ciesze ze sie spotykamy, bo szczegolnie dla mnie, ktora tu nie ma nikogo (oprocz Rolanda) takie spotkania z babkami w takiej samej sytuacji dzieciaczkowej sa bardzo potrzebne.

No i bylam tez dzis u pielegniarki na wazeniu. Mlody jak juz pisalam na zdrowiu wazy 7.4kg no i caly czas byl wesolutki i sie usmiechal wiec sie ciesze! :laugh: Pogode mamy paskudna, moze dlatego Mlody juz godzine spi!! :o :o

Witam babeczki ;D ;D ;D !!!!

Oskarek -sto lat sto lat sto lat ;D i dużo najwspanialszości ;D

Zdanka
- ty chłolero jedna , normalnie 25 na goły tyłek!!ja myslałam ze np. pani doktor powróży ci bliźniaki :laugh: ;D ;D

Pati - świetnie macie z tymi zlotami ;D ;D ;D jednak kobiecie potrzeba takiej odskoczni, a spotykasz sie z tą polska dziewczyną z okolicy???ona chyba w ciąży była????wiem ze Didi linka podesłała

Amelka - no to jesteś kobita gotująca,hehe, powodzenia w tworzeniu chłopczyka na wzór Wikiego ;D ;D

Gabbbi - kurcze, szkoda ze masz mało czasu, hmmm, może zrezygnuj z jedzenia, będziesz mogła czas przeznaczony na posiłki spędzać z nami ;D ;D ;D żartuje!!ważne ze czasem udaje Ci sie wparować na bb!!pamiętaj, ze tesknimy za Tobą :-*

Agnes
- mam nadzieje ze przespałaś sie choć troszkę przed odwiedzinami ;D ;D ;D

Ziemzia, Natalka - zakładajcie białe skarpetki i przejdźcie na boso po podłodze - sprawdźcie też żaluzje, ramy obrazów czy kurze starte i oczywiście - szafe ;) ;D ;D ;D życze Wam wspaniałego spotkania ;D ;D ;D ;D

i wsio ;D milego dnia wszystkim

Moskito uwielbiam Cie! ;D Biale skarpetki i rezygnacja z jedzenia mnie powalily. ;D ;D

No i tak spotykam sie z ta Polka z okolicy - Kasia, tyle ze ona ma juz za okolo 9 dni termin, wobec czego sie juz nie rusza z domu, ale mam nadzieje do niej podjechac w weekend. :D

Dzień dobry :)
Witamy z rana, Kacper się najadł a teraz leży na łóżku i urządził sobie konwersacje niewiadomo z kim :) :) :)
Dzisiaj w nocy już jakoś lepiej spał bo obudził się dopiero o 4 a nie jak ostatnio o 1-2 :)
Idę zobaczyć co Wy tam pisałyście ;)

Życzymy wszystkim miłego dzionka :) u nas pogoda coś się kwasi, niby świeci słonko ale tak jakoś przez chmury :(

Pati - aż uśmiech wstąpił na me oblicze ;D
oooo, ale Kasia będzie miała fajnie - nie ma to jak wsparcie i przyjazna osoba tej samej narodowości w obcym kraju!!!na pewno należycie zadbasz o Kasieńke ;D

reklama
Natalia, Ziemzia, Agnesa udanego spotkanka życzę!!! tylko nas tam nie obgadywac za bardzo ;) a po powrocie koniecznie relacja i zdjęcia w albumiku!!!  ;D

Patrycja fajne są takie babskie spotkanka i bardzo odstresowują :) ciesze się że masz tam w tej dalekiej krainie się tak z kim spotkać  ;D życzę szczęśliwego rozwiązania dla Twojej znajomej Kasi!!!  :)
no i Arti ładnie waży, myśle, że nasz Kacperek też waży coś koło tego :)

Amelka coś mało ostatnio Cię widać, ale widze, że zajęta jesteś gotowaniem i staraniem się o ślicznego synka ;)  ;D a tak poza tym to ciesze się że u Was wszystko w porządku :)

Do góry