reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Szkoda ze Zdanka nie jest w ciazy buuuuuuuuuuuuuu :( :( :( ja coraz czesciej mysle o drugim i jestem przekonana na 100% ze bede miec drugie normalnie niewiedzialam ze jestem jakas matka polka dopuki nie urodzilam OLi. ;D

Wszystkiego najlepszego dla solenizancikow

Co do @ to ja wlasnie dostalam 2 tygodnie temu pierwszy raz ale trwal tylko 2 dni ???  ;D jestem ksiazkowa

Wandzia co to by bylo jakby rodzice nie mieli neta ;) :p

A ja dzis wysprzatalam cala chate bo jutro mam gosci tzn bedzie tesciowa z goscmi przyjechal chrzesny od Arka z daleka.Wogole to juz mi podniosla cisnienie bo cos chyba szykuje dla mnie .Jakas niemila niespodzianke a juz wiecie jaka mam tesciowa >:D normalnie az sie boje i plakac mi sie chce bo niewiem jaka mnie jutro przykrosc czeka z jej strony.Wiec....wysprzatalam calutki dom, upieklam przepyszny sernik, zrobilam juz obiad na jutro bo przyjdzie w porze obiadowej no i mysle ze nie doczepi sie jakimis glupimi tekstami.Acha no i maz sie ostatnio podtuczyl wiec mi nie powie ze tylko ona umi go nakarmic  :laugh: 3majcie kciuki

czesc dziewczyny!ale popisaalyscie!!!musialam czytac i czytac od rana!zapuscilismy sie dzis bo bylismy dlugo na spacerku!!!Szymek byl grzeczny jak nigdy bo cwaniak sobie juz siada w wozeczku!!!ostro trzyma sie rurek i mamuska siadamy...... :D wiec moze ogladac wszystko a nie tylko niebo!!

zdanka ale wybilas klina wszystkim.... ;D -gratulacje za udany zarcik...!!!!!!!!!

haj

wszystkiego naj naj dla dzisiejszych solenizantów - maluszków  ;D

nie mam weny wybaczcie .....

ale macie tempo kobiety co wy robicie że tyle czsu przed kompem siedzicie ??? ja jużnie wyrabiam  :(

mykam poczytać coście tam naprodukowały

Wiolus no to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!!! oby teściowa nie miała sie do czego przyczepić!!! ;)

No to ja zmykam już spać. Dobranoc Laseczki :) a Kacperek wszystkim bardzo dziękuje za piękne życzonka :-* :-* :-*

Do jutra. PA.

Padam ze zmeczenia dobranoc !!!
Acha i nie klocic mi sie na innych watkach dot. Pamcia, Agnesa ..... ;D

Ja tylko na momencik żeby powiedzieć że robiłam Wandzine skrzydełka.Są zaje...e.
I Moskitową sałatkę.Też super.Wracajac do Wandzinych skrzydełek.Mój mąż pyta czy masz też przepis,jak zrobić takiego ładnego syna(oglądaliśmy albumik).powiedział że jak nam sie taki ładny teraz uda to zostajemy przy dwójce ::) :laugh: :laugh:.
Zdanka a ja pół wieczoru siedzę i nic nie robię tylko odśwież,odśwież i odśwież i czekałam az powiesz "JESTEM W CIĄŻY"a tu dupa.Czuję się oszukana :p :p.
KACPERKU,ALBERCIKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZI PIĘCIOMIESIĘCZNICY

reklama
Do góry