reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Wańdzia no też tak może być....zależy z której strony się patrzy i liczy.....:) a ja po kupowaniu słoiczków taki mętlik dostałam......bo coś jest od 5 a coś innego po 4 np. ..... no i z mimi zdolnościami matematycznymi wole nie wnikać......

Natalko to chyba trzeba napiać do tojii .....
.....a umówić się można tylko np. mnie ciężko bo nigdy nie wiem kkiedy Astek zechce mnie dopuścić do kompa jak juz Makso grzecznie śpi...

Zdanka......nie nie możliwe jaj sobie z nas robisz........myśle ze nie zpomniała byś nam powiedzieć...!!!1

reklama
Ok, napisałam do niej. Poprosiłam też o usunięcie "konkursu" i "PRZENIESIONY: GRUDNIOWE DZIECIACZKI - BEZ KOMENTARZY, TYLKO ZDJECIA". Mam nadzieję, że mogłam. :-[ Jak porządki to porządki, nie? ;)

Nathalie pisze:
Ok, napisałam do niej. Poprosiłam też o usunięcie "konkursu" i "PRZENIESIONY: GRUDNIOWE DZIECIACZKI - BEZ KOMENTARZY, TYLKO ZDJECIA". Mam nadzieję, że mogłam. :-[ Jak porządki to porządki, nie? ;)

Ma się rozumieć :laugh: :laugh: :laugh:

Beata23 pisze:
Ups, to teraz nie wiem, które kupić. Ciekawe czy to to samo! ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Według mnie to zdjęcie na jednym z jednej strony a na drugim z drugiej
heheh :p :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Albo i nie to samo :p ::)
ja tez mam z czerwonym tylko ten czerwony to to że szi-bo jest importerem

ale chyba to samo bo inne oznaczenia takie same

Ja dzis 1 dzien z Lida :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Do góry