reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Beacia a może napisz do administratorów allegro żeby ci to wyjaśnili!!!! nie wiem czy oni odpowiadają na takie pytania ludu ale ja bym tak zrobiła!!!

reklama
WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTóW A PRZEDE WSZYSTKIM DLA MOJEGO ZIęCIA kACPERKA

ketsa pisze:
Wieldaśne całusy dla dzisiejszych sześciomiesięczniaków..... Kacperka Alutka Kubusia i Emilki (u której też już dawno nie wiemy co słuchać)

Ketsa - szescio ??? ??? ??? a nei piecio miesiecznych ??? tak mi sie wydaje :)

No ja rowniez zycze wszystkim maluszkom wszystkiego najlepszego z okazji ich swieta :) Ale nie ebde sie juz rozpisywac :)

Wańdzia no właśnie tak zawsze mam problem z tym liczeniem miesiecy.......no ale jak by nie było dziś zaczynają 6 miesiąc (chyba :p)

Asia nooo właśnie zapomniałam napisać bo Kamila już pisała......siedzi sobie tak czase w wannie TYLKO a tak to nie tam mu odpowiada to ze ma sie pożądnie o co wesprzeć.

WSZYSTKIEGO CO NAJWSPANIALSZE DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW : KACPERKA,ALA , EMILKI I KUBUSIA :-* :-* :-* :-* :-* :-*

byłam wczoraj wczoraj u gina na przeglądzie i nie pochwaliłam że.... zgadnijcie co mi powiedział ::) ale numer ;D

Ingusia też siedzi w wanience.  ::) Trzeba ją trzymać ale siedzi. I mi ciągle mydełko zrzuca na podłogę bestia jedna.   :laugh:

Co zrobić, żeby usunąć te 2 wątki, o których pisałam wcześniej? Do kogo napisać?

Acha i jeszcze jedno - co z naszym czatem? Może się umówimy na kiedyś, co?

reklama
Do góry