reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Izuś a jak ty się czujesz? jak poród zniosłaś?
Czuje się dobrze :) troche mnie boli brzuch czasami (mam takie skurcze jak na początku porodu, takie w dole brzucha, zwlaszcza przy karmieniu), ale da sie przezyc. Zazywam paracetamol jak bardziej boli :) a ze zjadlam dopiero 2 tabletki od porodu, to chyba nie jest tak zle ;)

Poród zniosłam..cóż, lekko nie bylo ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nataniel wazy dokladnie 2700, przeplywy ok, jakiegokolwiek rozwarcia brak, o dziwo ginka kazala nadal brac magnez, poniewaz jednak twardnieje mi mocno brzuch :oo: nadal zle wyniki moczu :( dziec ulozony glowka do dolu, ale glowka lezy po prawej stronie wiec dobrze czuje tam czkawke a te ruchy w lewym boku brzucha to nie raczka jak myslalam a nozka :)

Ostatnia edycja:
Gratuluje wizyt i ciesze sie,ze u Was wszystko okej :)
Byłam dzisiaj na wizycie normalnej - poród daleko, wszystko dobrze, szyjka długa. Później miałam usg i tez wszystko dobrze, ma ok 3kg i całe badanie miala czkawke;) Dostałam skierowanie na cc wiec juz mogę się umawiać w szpitalu. No to co.... 20 dni i Hanka będzie z nami :) :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

No to mysle dobre wiesci dziewczyny. Oby tak dalej! :)
Lux cos dlugo Ci kaze brac ten magnez.. mi pewnie jutro kaze odstawic, a nawet jesli nie to chyba i tak odstawie..
Czarownica, dlaczego cc?

Gratuluje wizyt i ciesze sie,ze u Was wszystko okej :)
Byłam dzisiaj na wizycie normalnej - poród daleko, wszystko dobrze, szyjka długa. Później miałam usg i tez wszystko dobrze, ma ok 3kg i całe badanie miala czkawke;) Dostałam skierowanie na cc wiec juz mogę się umawiać w szpitalu. No to co.... 20 dni i Hanka będzie z nami :) :)

Ty przynajmniej wiesz kiedy rodzisz...ja nie wiem nic procz tego, ze mam czekac az zacznie sie akcja....ehh

Majka, mam wskazania hematologiczne. A drugi punkt,że ja od zawsze tak bałam się porodu,że wręcz nie chciałam dziecka a jeśli już to tylko cc wiec ze tak powiem wcale mnie to wskazanie nie zmartwilo bo pewnie i tak bym o cc prosiła :)

Lux, tak logicznie myśląc,to Ty jesteś w lepszej sytuacji niż ja wiec się ciesz :) :) :)

Ja po ktg..
Najpierw Lilka bardzo spokojna.. tętno poniżej 120, położna już mnie straszyła szpitalem.. w sensie że mogła się obkręcić pępowina szczególnie przy mocnych ruchach. . I w szpitalu byłabym bezpieczniejsza. .
Na szczęście potem się rozkręciła i już było 130 spoczynkowe.

Dostałam skiero do szpitala od.gina na 5.12. Mam więc już dwa ;) skorzystać nie zamierzam bo pan doktor widzi wyjście tylko w cc elektywnym (na zimno).

Miałam się zgłosić do pitala 6-7.12 ale jednak idę 5.12. Głównie ze względu na to ktg. Wolę dmuchać na zimne.

♡ 39 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
Również idę na szpital 5 grudnia jeśli nic się nie rozkręci do końca tygodnia, u mnie wszystko w porządku, ale termin w piatek minie.. czuje glowke niziutko i czuje sie okropnie ale nadal cisza , cosik mu sie nie spieszy .. :(

reklama
Do góry