reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

No to i ja po wizycie... Leoś waży 3670g (sic!) mamy 36t6d, szyjka krótka, miękka... lekarz mowi, ze tydzien-dwa i bedzie po wszystkim[emoji1][emoji1][emoji1]
Do terminu mam nie dotrwac, ale nawet nie chce... jak on tyje kilogram w 3 tygodnie!![emoji33][emoji33][emoji33]

a8doqqmz725nh9h0.png
Leon jaki duuuzy! Jakbys urodzila w terminie to chyba z 4600 by mial :)

reklama
Uuuuu... Leoś robi masę[emoji4] Gratki udanej wizyty[emoji6]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Po porodzie będzie robił rzeźbę :)

No to i ja po wizycie... Leoś waży 3670g (sic!) mamy 36t6d, szyjka krótka, miękka... lekarz mowi, ze tydzien-dwa i bedzie po wszystkim[emoji1][emoji1][emoji1]
Do terminu mam nie dotrwac, ale nawet nie chce... jak on tyje kilogram w 3 tygodnie!![emoji33][emoji33][emoji33]

a8doqqmz725nh9h0.png

Kawał Leona. Ale mój nie odstaje wcale od Twojego. 37tc i 3300. Różnica w granicy błędu pomiaru :)

Krasnal konkretna waga Leosia, prawdziwy facet :)
Kurcze to Franio w 37t 2d wazyl 2900 to naprawde będzie miniaturka, a wiekszosc ubranek mam na 62 :) oj będziemy wywijac rękawy i nogawki :)

No obym ja go nie donosiła, bo to bedzie jakis dramat!!:) wielkoscia on juz na 40 tydzien wiec w trakcie powrotu do domu bylosmy z W. Na spacerze, ostrej kolacji, jutro sprzatanie, a dzis ostatnie S do zalatwienia;))

a8doqqmz725nh9h0.png

Krasnal gratki wizyty. To synuś juz ma ładną wage :)

U mnie czop odchodzil okolo 2 tyg. 3 dni przed porodem byl z krwia a w dzien porodu juz notmalny kolor mial ale było tego całkiem sporo. To taki gęsty sluz jest taki zbity? Ciężko to opisac. W pierwszej ciazy nic mi nie odchodzilo dopiero podczas potosu z zelem odpadl tym do wyeolywania:D

km5s8u69dm9dsszh.png

Dziewczyny a ten odpadający czop to konieczność? Tzn nie może odpaść np w dniu porodu? Bo u mnie nic a nic nie wylatuje...
Nie musi. Z pierwszej ciąży nie pamiętam żadnego czopa. Dopiero tuż przed samym porodem wyleciał glut podbarwiony krwią i kilka minut później zaczęły się skurcze.
Natomiast tym razem odchodzi mi już teraz po kawałku, ale to trwa już ze 2 tygodnie i nie jest podbarwiony krwią, więc jakoś nie jest dla mnie wyznacznikiem niczego.

a8doqqmz725nh9h0.png
Leoś kawał chłopa. Mój w 38 tc wychodził 3600. A co do porodu, to ja też niby już miałam rodzić lada chwila jak był 36 tc, bo niby rozwarcie i w ogóle, a dalej nic się nie dzieje, pomimo, że już 38t3d.

reklama
Do góry