reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Jestem po wizycie , wszystko ok wygląda na to, że dotrzymam do przyszłego tyg. Mały na dzień dzisiejszy czyli 37t5d ma 2900 więc prze gigant to nie jest ... Ale grunt , że wszystko ok . Dokladnie za tydzień przyjęcie do szpitala. Nie wiem kiedy to przeleciało , ale za 8 dni będę miała swojego syncia przy sobie.

K8sad trzymam mocno kciuki za Was &&&żeby wszystko poszło po Twojej myśli :)

Jestem po wizycie , wszystko ok wygląda na to, że dotrzymam do przyszłego tyg. Mały na dzień dzisiejszy czyli 37t5d ma 2900 więc prze gigant to nie jest ... Ale grunt , że wszystko ok . Dokladnie za tydzień przyjęcie do szpitala. Nie wiem kiedy to przeleciało , ale za 8 dni będę miała swojego syncia przy sobie.

K8sad trzymam mocno kciuki za Was &&&żeby wszystko poszło po Twojej myśli :)
O rany, zaczynamy się rozpakowywać. Zaraz się worek grudniówek rozsypie na całego.

K8sad dobre wieści nam fundujesz:)
Zuza zazdroszczę też bym chciała wiedzieć że kiedy i w ogóle, bo chwilowo zaczęłam bać się że może pomylę skurcze, albo mnie złapią jak mój bedzie daleko w trasie:(
Anmari spory ten Twój synuś:) ciekawi mnie ile naprawde bedzie miał jak się urodzi:) zreszta jak cała reszta naszych dzieci:)

@k8sad długo wytrwałaś z bliźniakami, bardzo się cieszę, że naturalnie urodzisz jak wszystko pójdzie dobrze, już jutro ciąża bliźniacza doniszona! Wspaniałe!!!!!! :*

reklama
Do góry