Lola Lolitta
Fanka BB :)
No to mnie pobiłaś!Lola chyba ja Cię pobije, 9 godzin miałam oksytocyne ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to mnie pobiłaś!Lola chyba ja Cię pobije, 9 godzin miałam oksytocyne ...
Jest ok, ważne że się rusza, ktg głównie służy do badania skurczów i spadków tętna podczas szczytowej fazy skurczu.Jezu to dla mnie te dwie godziny z przerwą na siku to był jakiś hardcore. Nie pojechałam tam dzisiaj, bo mały się rusza, serduszko bije, a do mojej gin to wyprawa na drugi koniec miasta. Taka dziś jestem senna, że na nic nie mam siły. Myślicie, że dobrze zrobiłam, że nie pojechałam skoro mały się rusza (nie jakoś bardzo, ale się rusza), serduszko bije około 140 uderzeń na minutę, a wczoraj przepływy były dobre?
Wiecie co mamaginekolog mi nie odpisala [emoji22] a napisalam I maila I we wiadomosci na fb . A wiem ze wiadonosc wyswietlila.Trudno olac ja !
Za to dodalam fotke z zapytaniem o plec na zagranicznej stronie "what to expect community" I tam kazdy pisze ze to SYNUS [emoji7]
Wiec tego sie trzymam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
TrzymamyJutro rano mam wizyte. Mam stresa. Boje sie ze mj powie ze mam ze 2 cm rozwarcia i wysle mnie do szpitala gak jak mialam w drugiej ciazy, wyslal mnie lekarz wlasnie w 34/35 tygodniu z powodu rozwarcia, a to takie bez sensu juz na tym etapie jak nic sie wiecej nie dzieje..
Trzymajcie jutro kciuki
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom