elunia1983
Fanka BB :)
A u Ciebie nie mam bladego pojecia co jest na tym ostatnim zdjeciu co dodalaś :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja mam zdjecie siusiaka i jest worek i siusiakGigantyczny a gdzie worek?? Taka kulka powinna byc i od tego armatka
Kochana ja nie zmiennie twierdze ze tam u mnie Fabian siedzi. No tak czuje .@joshi pindol synka z 6 m-ca. Wyglàda podobnie u mnie przy każdym usg zauważajà, że Kierownik ma konkretny sprzèt. Coś mi siè wydaje, że Lenka może być Leo
Bardzo jestem ciekawa Mam nadzieję, że będzie tak jak sobie wymarzyłaś. Powiem Ci, że mnie jak widzą znajomi, ale też obcy ludzie to za każdym razem mówią - Widać, że będzie synek.Kochana ja nie zmiennie twierdze ze tam u mnie Fabian siedzi. No tak czuje .
Lekarz w de trzy podejscia robil I nawet wczoraj nie powiem zeby byl pewny tej dziewczynki [emoji23][emoji23][emoji23] Albo on po prostu tak ma juz Sama niewiem [emoji23]
Za to ten w polsce z sierpnia jak bylam byl 100 procent pewny ze chlopaczek
No I te moje przeczucie ze Fabis jest Fabisiem jest kurcze tak silne ze masakra.
Co mnie tylko zastanawia gdzie on ma jajka !!!! Bo u ciebie sa bardzo widoczne mimo iz sprzet konkretny.
U mnie tych jajek nie widac a sam pindolek.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Iza a my sie tu zartwialy o ciebie !!!! Dobrze sie czujesz?No ja mam zdjecie siusiaka i jest worek i siusiak
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom