reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

A mnie jeszcze te dwie kreski zastanawiają przy nogach hmm..

Tyy mam pomysł. Napisz priv do mamaginekolog z prośbą o interpretację[emoji1] powiedz że szału dostajesz bo bidnej ciężarnej mącą w głowie hehe
No wlasnie niby siusiak chyba ma takie kreski czy sie myle.?
Ty z ta mamaginekolog dobry pomysl [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41] no normalnie napisze do niej a co

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie chcę cię straszyc Joshi Ale mój Franio to miał tak jak mówi kindzia kawal torby i maly pindorek od tego a tutaj jest tylko jakby dlugi siurasek a nic poza tym :) moja siostra cioteczna za kilka dni rodzi i jej do 6 msc mowili że chlopak a później okazało się ze to pepowina.

Mnie lekarz mówił już przy Zu że dwie symetryczne kreski to pipka.

Tu masz jeszcze obrazek.

No kurczr joshi ten siusiak nienaturalnie długi się wydaje. To zdjęcie jest jakby spod krzesła ktoś cyknal. Są uda i powinny być jądra i siusiak a tu tak jakby kawałek sznuru pepowiny. Pisz do tej mamygin :) .
aZcacF8AdbzZUeeZ5B.jpeg

Załączniki

• aZcacF8AdbzZUeeZ5B.jpeg
    aZcacF8AdbzZUeeZ5B.jpeg
    51,2 KB · Wyświetleń: 405
Nie chcę cię straszyc Joshi Ale mój Franio to miał tak jak mówi kindzia kawal torby i maly pindorek od tego a tutaj jest tylko jakby dlugi siurasek a nic poza tym :) moja siostra cioteczna za kilka dni rodzi i jej do 6 msc mowili że chlopak a później okazało się ze to pepowina.

To u mnie od dolu tak jak u Karolina worek widac. Pindorek maly a w realu dlugi i cienki. No i u mnie masz gwarancje ze facet
WP_20160716_003.jpg

Załączniki

• WP_20160716_003.jpg
    WP_20160716_003.jpg
    671,1 KB · Wyświetleń: 401
reklama
Do góry