reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt.

My też już po. KTG ok, oczywiście czkawka w tym czasie była, a jak! Tętno wysokie, ale miarowe, więc ok. Szyjka ok, wody ok. Z wagą Maluch przystopował trochę, bo mamy 2700, czyli w 3 tyg przybrał ok 0,5 kg.
Zmartwił mnie tylko trochę lekarz, bo o ile do tej pory główka szła równo z brzuszkiem, o tyle teraz brzuszek został w tyle, a główka rośnie szybciej. Pamiętam, że u części Waszych maluszków tak było i nic to nie oznaczało złego. Lekarz stwierdził fakt, główka duża, ale tonie znaczy ze za duża. No ale oczywiście ja się martwię ;/ No nic następna wizyta za 2,5 tyg. Zobaczymy co wtedy lekarz wymyśli :)

Kinga wstawialam zdjecie siusiaka z usg 3d z Polski 2 miesiace temu .[emoji23]
No sprzet konkret tam byl [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

1478113113-1d1mld.jpeg

Wklejam jeszcze raz

Srodkowa strzalka to siusiak. Tak twierdzil lekarz z Pl.
Dzis ten z De kurde niby nic nie zobaczyl.
No ale wezcie taz tam pindor do polowy uda byl [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

1478113231-1d1mld.jpeg

Joshi Ty po prostu masz bliźnięta :) i co USG się pokazuje inne :D

Kinga wstawialam zdjecie siusiaka z usg 3d z Polski 2 miesiace temu .[emoji23]
No sprzet konkret tam byl [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

1478113113-1d1mld.jpeg

Wklejam jeszcze raz

Srodkowa strzalka to siusiak. Tak twierdzil lekarz z Pl.
Dzis ten z De kurde niby nic nie zobaczyl.
No ale wezcie taz tam pindor do polowy uda byl [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

1478113231-1d1mld.jpeg

Gigantyczny a gdzie worek?? Taka kulka powinna byc i od tego armatka

Nawet malej nie widze

No i dziwne taki olbrzym i gdzie sie schowal? Mogłaś wsiąść ta fotkę i powiedzuec ze bylas w pl i spytac co to jest.
No kurcze nie pomyslalam. Bylam pewna ze potwierdzil chlopaka I juz [emoji23].

No nic trudno bedziemy wielka niewiadomo w najgorszym wypadku az do ciecia [emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Niewiem moze siusiak duzy a torba mala [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A mnie jeszcze te dwie kreski zastanawiają przy nogach hmm..

Tyy mam pomysł. Napisz priv do mamaginekolog z prośbą o interpretację[emoji1] powiedz że szału dostajesz bo bidnej ciężarnej mącą w głowie hehe

Do góry