mojeboje
Fanka BB :)
Ja juz po !
Ktg dobrze bez skurczy . Dzidzia miala mega czkawke przez 10 minut i utrudniala zapis przez co z 20 minut ktg zeszlo na 40 .prawie zasnelam [emoji23][emoji23][emoji23]
Hemoglobina kuzwa leci w dol ze masakra .9.1 syropki nie pomogly wiec przepisal tabletki. Kontrola za 2 tyg . Oby wyniki podskoczyly bo lekarz bedzie chcial mnie polozyc do szpitala buuuuu. Mam nadzieje ze wyniki beda za 2 tyg juz lepsze.
Szyjka ok choc twierdzi ze zaczela sie skracac ( szczegolow nie podal) ale mam sie nie martwic. Wizyty co 2 tyg. No I oszczedzac sie. Mowi zebym do 36 tyg wytrzymala a pozniej juz z górki [emoji41][emoji23]
Waga o 2 kg poszla do przodu przez miesiac . Start z 57 kg a mamy 68.2. Jest git.
Termin cc jeszcze do konca nie jest ustalony ale chyba 12 grudnia zamiast 19.
29 mam meldunek w szpitalu i tam juz ustalony konkretny termin.
No I najwazniejsze.
Ja juz chyba musze miec tak co ciaze . Moje dzieci bardzo lubia matke trzymac w niepewnosci [emoji23][emoji23][emoji23]
Na pytanie ile dziecko wazy . Lekarz mowi ze zaraz zmierzymy. Przykladajac glowice z usg do brzucha mowie" ooo co tu jest bo tutaj mnie wiecznie boli " a lekarz mowi tutaj sa nozki a tu to zgrubienie dupka. Wiec pytam jak juz przy dupce jestesmy to moze pokaze co miedzy nogami jest.
Zaczol mierzyć I mowi " no bez zmian MalutkA I DrobniutkA jak na dziewczynke przystalo 1700-1800 g " mamy 32+2.
Pytam a nie za malo ? Lekarz mowi nie nie jest w granicach normy choc DROBNA.
KUZWA I TU MNIE OLSNILO!!!!!
jak to drobna ? Jak to na dziewczynke przystalo? Qurwa!!!!
Pytam a jajek doktor nie widzi? A on no nie widac .
Masakra. Nie chwalilam sie ze 2 miesiace temu robilam w Pl 3d I tam lekarz byl pewny chlopca. Dalam se spokoj.
Ten lekarz tutaj od poczatku mowil ze dziewczynka ale nigdy nie byl pewny
.zawsze mowil prawdopodobnie dziewczynka . Ze nie widzi siusiaka ale rowniez dobrze moze byc zle ulozone I dlatego nie widzi itp.
Ten z Polski odrazu byl pewny I wpisal w opisie plec meska.
Dzis moj lekarz prowadzacy wpisal w karte ciazy w rubryce plci koleczko ze strzalka na dol [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
No I uj !!!! Niewiem dalej czy mam syna czy corke . Masakra.
Urodze napewno !!! DZIECKO!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No to nieźle cię urządzili na szczęście niedługo wreszcie się dowiesz.